Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Barbora N
Úžasná lékařka, vzdy pomůže. Ochotná, milá, empaticka.
Mgr. Čestmír Bischof
MUDr.Drápalová je Paní Doktorka (s velkým P.D.)
Dostal jsem na ni vřelé doporučení od mé sestry a již první dojem předčil veškerá má očekávání!
Sympatická, vlídná Dáma, která hned napoprvé dokázala pochopit moji tehdejší těžkou život.situaci a zachovala se nesmírně empaticky a lidsky. Nikdy jí to nezapomenu!
A samozřejmě i po stránce odborné (což jako zdravotník dokážu posoudit) jednala jako vysoce erudovaná a fundovaná odbornice.
Za mě samá chvála, respekt a úcta!
Iman Farrag
Nejlepší Pí.doktorka je to Top léčba zmizí velmi rychle například chřipka tak 3-5 dní velmi dobrý Já ji mám ráda moc!!!
Šárka Sedláčková
Je pravda, že paní doktorka je usměvavá, věnuje čas rozhovoru s pacientem.
Mrzí mě ale, že jsem k ní přišla v necelých 19 letech jako mladý a nezkušený člověk a takřka jsem měla pocit, že jsem přijela s nepořízenou. Jsem osoba s tělesným postižením a zdálo se mi, že paní doktorka vzdala moji léčbu hned v začátku, odradilo ji to, že jsem měla tlustou kartu. Jednou jsem si stěžovala na bolesti hrudníku a odcházela jsem s Oxazepamem.
Vlachová
K paní doktorce chodím už moc dlouho a nevyměnila bych vždy mně vše vysvětlila a poslechla mé zdravotní problémy.Je to odbornice a vždy její léčba byla správná.
:)petrbed
Chodím k paní MUDr. Drápalové již opravdu mnoho let a nemohu její péči nikterak ani v nejmenším nic vytknout, ani co se týká odbornosti, ani co se týká lidského přístupu. Jsem velmi spokojen :) .
M.Š.
Dobrý den.. paní Doktorka je velmi ochotná a moc skvělá lékařka ,vždycky když za ní dojdu do ordinace ,tak se na ní těším a jsem moc rád ,že jí mám,děkuji moc .přeji hezký den. M.Šafář
Jiří Šafář
Nezajímá se o anamnézu, nedělá podrobnější diagnostiku, nehledá příčiny zdravotních problémů. Nepoznala chronickou boreliozu, posílala mě na zbytečná vyšetření na kardiologii a rentgen páteře, na kterých by se nikdy nic nenašlo. Podle klinických příznaků a anamnézy bylo i mě jako laikovi jasné, že se jedná o infekční problém a měl jsem být odeslán na infekční s podezřením na boreliozu, případně další koinfekce.
Jestli vám stačí lékař, který se na vás usmívá a jako stroj předepisuje symptomatické prášky na tlumení příznaků nemocí, pak mohu tuto lékařku doporučit.
Pokud hledáte lékaře, který vám sestaví podrobnou anamnézu, udělá podrobnější krevní testy a stanoví léčbu co nejblíž příčině, běžte raději jinam. Nicméně pokud je vaším problémem chronická infekce, budete dobrého lékaře asi hledat dost těžce, protože tento problém státní zdravotnictví ignoruje. V takovém případě si najděte na internetu soukromé medicínské centrum v Praze, kde lékaři chronické infekce nebagatelizují a řeší.
hana.aujeska
MUDr. Drápalová je skvělá lékařka jak po stránce odborné, tak i po té lidské. Vždy příjemná, ochotná, velmi zodpovědná. Znám ji léta, stará se nejen o mě , ale též o moji matku. Nikdy mi neodmítla pomoci, přijde za pacientem i osobně, když je to zapotřebí. Paní doktorko, vřelý dík za vše a vydržte to s námi. Ne vždy je to s pacienty jednoduché, a i lékař je pouze člověk a ne robot.
Hana Aujeská
hladilova8
Mám jenom slova díků a chvály za naprosto profesionální a lidský přístup paní doktorky a celého jejího kolektivu. Hladilova
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně