Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíCeník
Dobrý den, mohla bych se zeptat, jestli jsou terapie placené? Díky Bára
Vyborna pani doktorka! V mem problemu mi poradila, kdyz se neco delo, byla schopna mi dat i jiny termin. Doporucuji.
Z řad profesionálů patří mezi lepší, v KB terapii je výborná, nedirektivní, na úzkosti perfektní. Doporučuji jako spolehlivou terapeutku.
Myslím, že patří mezi ty nejlepší - příjemná, pozorná, empatická = doporučuji !!!!!
Milá a sympatická doktorka. Dost mi pomohla.
Moc mila a sympaticka doktorka. Mam s ni jen dobre zkusenosti.
m.w.
moc příjemná, hodná, milá paní doktorka , mám jí ráda
V.
Příjemná, milá paní doktorka. V mé situaci mi moc pomohla.Jiného psychologa bych určitě nehledala.
Odpovědi
4 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, prosím vás chci se zeptat jestli berete ještě pacienty. Mám dceru a má středně těžkou mentální retardaci má 19let taky pro ní potřebuju najít psychologa. Děkuji
Dobrý den, moc se omlouvám, ale v současné nepřijímám nové klienty. Z.Brujová
Dobrý den, mým synem vyženěná dcera je v deváté třídě,špatně se učí, lže, podvádí, je falešná, podvedla, i mě - jsem babička v uvozovkách.Nic ji není svaté,podvede kde koho,samozřejmě včetně své matky.Je to spratek.Je mi jasné.že to je špatnou výchovou její matky i babičky,která ji s sebou tahala do hospody.Trápí mě to, hlavně kam půjde po ukončení ZŠ. Nevíte,jestli existuje obor,kde by našla uplatnění? I když ji stejně nejspíš vyhodí.Děkuji Irena
doporučila bych Vám, obrátit se na pedagogicko psychologickou poradnu a zde s nimi situaci probrat. Z.Brujová
Deprese v Českých Budějovicích
Sociální fobie v Českých Budějovicích