Zobrazit ostatní profily kardiologů v okolíCeník
Lanková Nataša
Skvělá lékařka i člověk, s pacientem pohovoří klidně, vstřícně, lidsky a dokáže pacientovi naslouchat, což je dnes skoro vzácný jev. Jako lékařka skvělá!
Horyna
K paní doktorce chodím již 10 let a jsem s ní velice spokojen pro její přístup k pacientovi i pro její zkušenosti v oboru. Chválu zaslouží i její sestřička,která je vždy velice ochotná.
Aleš Surmaj
Ochotná příjemná lékařka
Sluka Jar.
Skvělý přístup k lidem.J to prostě PANÍ DOKTORKA.
Jsem spokojena jak s přístupem lékařky , tak i s velmi výborným vystupováním zdravotní setřičky ke starým lidem , má velmi kladný a vlídný přístup.Děkuji.M
Dříve jsem chodil k Dr.Gillárovi nyní do ordinace Dr.Broučkové a jsem velice spokojený. Čekání je dle objednávky na čas.Pani doktorka je odbornice na svém místě,velice ochotná to samé platí pro sestřičku.
Po 5tiletých zkušenostech s perfektním profesionálním přístupem k pacientovi mohu konstatovat pouze to, že si občas trochu déle počkám v čekárně, ale to bude tím, že paní primářka ošetří bez okolků i neobjenané pacienty.
Takže tuto skutečnost hodnotím velmi pozitivně a těch pár minut navíc trpělivě počkám. Jen kdyby tento přístup něli všichni lékaři ...
WARTAX
Paní doktor i sestra bezva neměnil bych!!!!!!!!!!!!!!
J.Zámečník
Výborná doktorka, výborná sestra, chodím tam 5 let, jsem velmi spokojený, mají skvělý přístup k pacientům.
ldw
fakt bida, doktorka nestiha, vyrizuje 10 ldii najednou,a pritom ma 2 na drate.. pecka