Léčebná rehabilitace
Tyršova 648, Mariánské Lázně

Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolí

Nejhorsi fyzioterapise na ktere jsem byl, starsi pani mi nahrala zada necim co vubec nehralo, pak mi slabe pomackala zada jak na nejake relaxacni masazi a po pul hodine rekla ze nevi co s tim a vzala si 350 Kc. Absolutni neprofesionalita!!!!!

K paní Bláhové docházím se svým malým synem už rok a půl od jeho 8 týdnů. Je moc hodná, trpělivá a ochotná. Mému synovi hrozně pomohla. Všichni jsou tam příjemní a milí, člověk se tam cítí prostě dobře :-)

Nejlepší rehabilitace jakou znám.

Musím moc pochválit perfektní přístup, měl jsem problémy s kolenem a návštěva této RHB mi moc pomohla, věnovaly se mi skoro hodinu ( celkem 10 návštěv) výsledek se dostavil Zdeněk Miltner

Jsem moc spokojena profesionální přístup, vzdělaný personál. S mým problémem my velmi pomohly a dostala jsem zároveň spoustu rad jak dále pracovat dnes jsem bez potíží

Příjemný a vstřícný personál a velmi mi pomohly s ramenem.

velice dobrá rehabilitace asi nejlepší v M.L.

Velmi dobrý až nejlepší. Jsem velmi spokojena. Ing. Trčová

Velmi příjemné jednání, účinná pomoc a ochota.

Perfektní přístup i služby. Výborně to zde umí s dětmi. Vše nám bylo vždy srozumitelně vysvětleno. Děkujeme a doporučujeme!