Profesionální přístup, pohodová atmosféra, péče na velmi vysoké úrovni, i když jsem asi trošku problematický pacient.
Nejlepší paní zubařka na světě. Velmi milá, příjemná, nejhodnější ze všech. Sestřička je též úžasná! Kdykoli jdu k nim na kontrolu, nemám vůbec žádný strach ba naopak se na paní doktorku se sesřičkou těším. V.K.
Paní doktorka má velmi citlivý způsob jednání a opravdu oceňuji krátké čekací lhůty. Jsme u ní celá rodina a jsme velmi spokojení. Taktéž chválíme hodnou a sympatickou sestřičku.
Tak dlouho mi pečovala o zuby (10 roků)každýho půl roku jsem byl na kontrole a ona nepoznala paradentozu.Za týden mi vytrhají všechny zbylé zuby.Děkuji paní doktorko.
Březíková
Přestoupila jsem k ní dle doporučení před cca.6lety, kdy moje zuby byli od předchozího stomatologa v hrozném stavu. Jsem s ní maximálně spokojena, doplatky za zuby mně nevadí, protože používá kvalitnější materiály. Líbi se mi také, že díky objednacím lhůtám nevysedávám v čekárně třeba celé dopoledne, ale že podle času objednání se +- do 15min dostanu na řadu.
Děkuji a chválím i sestřičku, která je pravou rukou zubaře.
Chodím k ní už dlouho a jsem naprosto spokojená. Přístup k pacientům je perfektní a zachránila mi spoustu zubů. Používá kvalitnější materiály, tak se často doplácí, ale to je asi všude.
Karel Jinač
Velice vstřícný přístup, ohleduplnost a profesionalita na vysoké úrovni, včetně moderního vybavení.
Profesionální přístup, velmi sympatická, jemná a ohleduplná.Jsme u ní celá rodina.S jejím smyslem pro humor je pro mě návštěva u zubaře velkou legrací , naprosto beze strachu.Sestřička také velmi milá a příjemná.Marie B.
Nic proti, ale pěkná... Dala mně plombu s tím, že neví, jestli tam mám kaz, a že mi tu plombu dá jen tak.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně