MUDr. Zdeňka Babincová

Pediatr Více

Frenštát pod Radhoštěm 1 adresa

Kontaktní údaje

Přiblížit mapu
Praktický lékař pro děti a dorost
Záhuní 1034, Frenštát pod Radhoštěm

Přiblížit mapu

Supr lékařka,pozorná a důkladná.Není co dodat.Maximální spokojenost.

nikdy jsem s ni nemela zadny problem,prave naopak...z obycejneho kasle podle me,poznala,ze ma dcera laringitidu a vcas zasahla..kdyby si toho nevsimla,mohlo dopadnout vse jinak..nemam nejmensi pochybnost

Dobrý den já jsem spokojená s p.Doktorkou chodím tam už asi 11 let s dětma a jsem spokojená neměnila byh ,sice posílá brzo děti k logopedii nevydrží tam jinak já nemám sní žádné problémy zatím ,takže ji doporučuji..

JSME MAXIMÁLNĚ SPOKOJENÍ,MNĚ TEDA VĚTŠINOU VYSVĚTLÍ CO MÝM DĚTEM JE A NEMÁM CO BYCH VYTKLA.I SETŘIČKA JE BÁJEČNÁ.

Š

Ráda se přidám k hodnocení...nemoci ano,psychomotorický vývoj pokulhává a dosti!!!Jinak přístup milý a ordinace vždy s příjemnou atmosférou

R

S nemocemi je to pravda, ale v hodnocení motorického vývoje pokulhává. Jinak spokojenost.

Maximální spokojenost. Výborná diagnostika nemocí, antibiotika nenasazuje ihned, ale až po vyšetření krve - CRP. Rozpozná i málo časté nemoci. Prostě bezvadná a neměnila bych.