Praktická lékařka pro dospělé
tř. Osvobození 1388, Otrokovice

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Jelikož se pohybuji na počítači a vážně uvažuji o změně praktického lékaře tak jsem se podíval i na názory na jiné a ordinace doktorky se nachází ve stejné poliklinice tak ji nejspíš požádám o změnu k ní. Doufám,že nebude proti. Určitě tak v nejbližší době učiním.

MUDr.Adamcovou jsem začala navštěvovat ihned poté, co jsem opustila dětskou lékařku,byla jsem v její péči hodně let a to i poté, co jsem opustila Otrokovice.Když odešla,hledala jsem nového lékaře,ale na takového,jako ona, jsem dosud nenarazila.

K paní doktorce Adamcové jsem přestoupila přímo od dětského lékaře a tak mne provázela 15 let. Sice jsme se nevídaly nijak často :-), ale přístup paní doktorky byl vždy až překvapivě úžasný. Velmi pozorně vnímala pocity a potřeby pacientů a vedle její profesionální pomoci byla vždy přátelská až důvěrná rada. Pod její ochranná křídla patřila celá naše rodina. Je mi opravdu líto, že již opustila svou ordinaci. Přeji paní doktorce Adamcové mnoho štěstí a zaslouženého klidu po dlouhá důchodová léta. Ráda bych jí poděkovala za celou naši rodinu.

Chtěli by jsme touto cestou vyjádřit spokojenost s paní doktorkou a velice nás mrzí,že z Otrokovic odešla.Ale zároveň jí patří poděkování,že za sebe našla tu nejlepší náhradu,jakou mohla a to v paní doktorce Vavrušové.Oběma patří velký dík.

Výborná lékařka,která dokáže vyslechnout pacienta a dokáže poradit a pomoct. Plně i doporučuji. Je radost chodit k takovému lékaři. Škoda,že odešla letos do důchodu.