Hledejte v názorech
barbori.balint
K panu doktorovi jsem se dostala v ramci pohotovostni pece, kterou zajistuje na klinice CMC a byla jsem nadsena. Musel mi provest extrakci zubu, vse mi peclive vysvetlil, podporil me, zakrok provedl setrne, rychle a bezbolestne. Mohu jen vrele doporucit, tak skvelych lekaru a privetivych k tomu by melo byt vice. Mnohokrat dekuji za skvelou peci a ulevu od stresu z bolesti.
Anička
Pán doktor má profesionálny prístup k pacientom. Je veľmi pečlivý a dá si záležať na každom detaile. Som veľmi spokojná a rozhodne doporučujem.
Zuzanice
Chodit k takovému zubaři je radost, ne noční můra :) Obrovská spokojenost! Děkuji!
MUDr.Pelc mi plomboval několik zubů. Vše OK,plombičky drží jak přibité.Je to lékař, který je vlídný a trpělivý.Samozřejmostí je vystavení účtenky za ošetření,což někde nebývá pravidlem.
Šikovný, přívětivý lékař, který vše vysvětlí, odpoví na každou otázku,která se týká stomatologického ošetření.Do žádných zbytečných zákroků /bělení zubů, předělání funkční plomby atd./mne nenutil. Ceny jsou přiměřené, zažila jsem větší finanční částky za ošetření v jiném stomatologickém zařízení. Prostředí ordinace na úrovni. Jsem velmi spokojena.
Jsem velmi spokojen, pan doktor je naprostý profesionál. Veškeré informace podává srozumitelně, avšak podrobně. Nehodnotí předchůdce a zajímá se o veškeré konsekvence. Vřele doporučuji !
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze