Praktický lékař pro dospělé
třída 1. máje 328, Hranice

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Jsem s doktorem maximálně spokojen, je kamarád a to je pro mne velmi důležité, chová se přátelsky a má moji plnou důvěru.

Jsem nadstandardne spokojen! Laskavy a odborny pristup, ucinna lecba... nemenil bych!

Jo, neplete se v diagnozách pokud to je pouze chřipka nebo angína. Mě se v diagnoze spletl, nevěřil mi a nebýt velké náhody, (při které moje potíže odhalil jiný specialista a okamžitě mě začal "léčit" a to se ještě divil jak je možné, že vůbec nedělá další vyšetření aby přišel na příčinu) málem by to pro mě špatně skončilo. Pokud člověk nemá vážné potíže, tak to jde ale zdraví mám jen jedno a není to má jediná zkušenost s jeho přístupem k léčení. Prostě to je na dlouhé povídání. Hovořit se s ním dá ale léčit - já už určitě ne!!!

Jsem velice spokojen jak s odborností,tak s přístupem k člověku.

jsem spokojena s prací i ochotou.

výborný praktik, neplete se v diagnozách, není příliš autoritativní, přístupný v mezích na kompromisy. jenom ty přeplněné čekárny!!