MUDr. Zdeněk Vašek

Zubař Více

Třešť 1 adresa

Kontaktní údaje

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Jediné co mohu o panu doktorovi napsat je úplná spokojenost a to jak s jeho prací tak i jednáním. Chodím k němu od doby kdy do Třeště nastoupil. Nikdy před tím jsem lepšího nepoznal. Myslím, že ve věku 65 let mám nějakou zkušenost a mohu to ohodnotit. Jsem přesvědčen, že i díky jemu v mém věku mám pouze a jenom své zuby. A nakonec, nevím, kdo má co proti jeho sestřičce. Vždy kdykoliv jsem potřeboval ošetření mimo objednanou lhůtu, mi vyšla vstříc a rovněž tak v ordinaci. Kéž by všichni lékaři a sestřičky byli jako tito dva. A pod to se mohu klidně podepsat. Pavlík Jiří

Jsem velmi spokojená s jeho přístupem i ošetřením. Němcová

Dobrý den, k panu doktorovi Vaškovi jezdím asi 10 let,doporučila mi ho moje maminka a já jsem za to opravdu ráda. P.Š. Horní Cerekev

Promiňte, ale ohodnocení jedním slovem :"NEJHORŠÍ" MI VŮBEC NEPŘIJDE JAKO NĚJAKÉ HODNOCENÍ, ALE SPÍŠE JAKO SCHVÁLNOST. Vždyť co se z takového hodnocení o panu Vaškovi vůbec dozvídáme ? NIC, jde jen o osočující nefér plácnutí bez uvedení skutečných důvodů k takovému názoru. A pokud při návštěvě zubaře někomu páchne z úst jako z kanalizace a lékař mu doporučí lepší hygienu, pak mi uražení se a následná pomsta slovem NEJHORŠÍ připadá infantilní jako kdákání potrefené husy. Pan Vašek je nejenže velmi dobrý zubař, ale krom toho toho při práci stíhá opravdu velmi mnoho, jak může potvrdit a jistě ne na úkor kvality. Proto s vyjádřením "NEJHORŠÍ", které si někdo plete s hodnocením rozhodně nesouhlasím a považuji je bez uvedení konkrétních důvodů za podlé a urážející.

Richard Molek

Na pana doktora Vaška,nemám nic,co bych shledala negativním..Jsem z Jihlavy a vzal mě okamžitě..zuby mám od něj super spravené a nemám žádné bolesti..nikdy jsem nebyla tak spokojená se zuby,jako nyní,akorát paní setřička by se mohla chovat trošku na úrovni a myslet dřív,než něco řekne..

MUDr.Vašek je profík ve svém oboru, nikdy jsem s ním neměl žádný problém, vždy pomohl, poradil, vysvětlil. Je to člověk, který své práci rozumí a na jeho práci a přístupu k práci vidím jen samá pozitiva... Děkuji za letitou péči o můj chrup...

V letech mojeho dospivani to byl muj osetrujici zubar, i kdyz je to uz par let, vim ze jsem s nim byla velmi spokojena. Je to mily a sympaticky lekar, odbornik s letitou zkusenosti. Doporucuji!

Pan doktor je moc příjemný a svou práci umí...Na jedničku:)

Pan doktor je vyborny ba co vic vynikajici.Jsem velmi spokojena a me dcery taky.Pomohl,me dceri kterou v Jihlave odmitli osetrit.Jinak co bych napsala o finannćich a panu doktorovi.Nemam moc penez,ale takovou peci si rada zaplatim,Priznam se,ze kdybych mohla jsem ú pana doktora kazdy tyden.A co se tyce sestricky,trosku prisnejsi,ale jinak sympaticka pani.

šikulka