MUDr. Zdeněk Třímal

Hrušovany nad Jevišovkou 1 adresa

Praktický lékař pro dospělé
Mlýnská 541, Hrušovany nad Jevišovkou

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

PAN DOKTOR!VZDY OCHOTNY POMOCI,VYSLECHNOUT,PORADIT!JSEM U NEJ 20 LET A JESTE JSEM NIKDY NEMELA POCIT,ZE BY ZANEDBAL ME ZDRAVI!NA POMLUVY SE VYKASLETE,DELEJTE DAL SVOJI PRACI,DELATE JI SKVELE A PATRI VAM MUJ DIK

Tolik chvály a pro nic... Kdo hledá doktora, tak doporučuji se raději pozeptat v okolí lidí, jelikož toto hodnocení na pana doktora je hodně neobjektivní.
Vzhledem k obsahu kladných hodnocení a hlavně v nich zaujatosti vůči negativním komentářům, nejspíš hodnotí jeden a tentýž pisálek...

Je to dobrý doktor a pomlouvat umí každej>Zamyslete se nad sebou.To že z 10 lidí třem nepomůže,nebo nevyhoví z něj nedělá špatného lékaře navíc i kdyby jo,jeho hodnocení vypovídá jasně..))DOPORUČUJU!!!

Přikláním se k pozitivnímu hodnocení tohoto doktora.Nezpochybňuju možný neúspěch při léčení některých pacientů,ale ke mně přistupuje vždy jako velice dobrý lékař.
Doporučuji ho proto jako dobrého lékaře.
Radek

I já ho doporučím,protože je fakt že když je třeba,bez okolků odešle na vyšetření a myslím že celkový dojem je z něj přijatelnej.Navíc když k němu přijdu,nemusím nijak dlouho čekat.Vřele doporučuji a chválím.)

Pro bolesti břicha jsem si šla jen napsat Algifenové kapky,ale pan doktor trval na vyšetření břicha a moči v ordinaci,ihned mne s doporučením poslal do nemocnice,kde mne operovali.V nemocnici se ptali kdo je mým praktickým lékařem a i oni říkali,že kdybych nebyla odeslána ihned do nemocnice,tak mohly být velké komplikace.Podle mne má můj doktor vysokou odbornou úroveň a nikdy bych ho já ani nikdo z mé rodiny neměnili.Jana

Jsem z Břežan a mám velké problémy se zády.Když potřebuji injekce proti bolesti jezdí pan doktor ke mně domů velmi ochotně.Cestu k němu do Hrušovan bych v bolestech nezvládl.Děkuji mu a všem ho mohu jen doporučit.Mirek

Znám tohoto doktora už asi dvacet let a prostě mi ve všem vyhovuje.6e tam často není je asi docela pravda,ale jako doktor si zaslouží dobrý komentář.

DOPORUČUJI!!!

Pavla

Dobrý večer.I já mám s tímto doktorem dobré zkušenosti.Vyhoví ve všem.To že nemá sestru přece nic neznamená.Když to zvládá sám,je zbytečné ji mít.Všem doporučuji a jsem s pozdravem.Helena

Musím taky reagovat.I mně vždycky ošetřil skvěle a když bylo potřeaba něco složitějšího,odeslal mně ke specialistům.Doporučuji Věrka