Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Moni
Neuvěřitelný lékař. Dnešní tahání osmičky zabralo asi 6 vteřin. Ani jsem nezaznamenala, že už je zub venku, takže jsem držela otevřenou pusu dál
Chodím k panu doktorovi už roky, jsem maximálně spokojená.
B.K.
Úžasný pan doktor. Chodíme k němu celá rodina, já od prvních krůčků a nemůžu říct křivého slova. Dnes mi poprvé vrtal kaz. Vše krásně vysvětlil, ukázal a navíc vše bez bolesti. :)
Nina
Má zkušenost je tedy spíše špatná. Tohoto zubaře mi doporučila kamarádku s tím, že je "trochu dražší", ale výborný. No... každý má zřejmě jiný pohled na to, co je to "trochu dražší". Pan doktor si účuje velmi vysoké poplatky i za "šedou" plombu - klidně i přes 1000 Kč. Za bílou se pak pohybuje v částkách kolem 2-3000... Pokud si však někdo potrpí na "stylovost", tak odměnou za vše vynaložené peníze vám bude velká plazmová obrazovka, na které vám pan zubař ukáže kaz a rovou dvě sestříčky - jedna na držní nějakých hadiček v ústech a druhá... zřejmě na okrasu a zvedání telefonů :). Bohužel ani s tou částí, že je pan zubař "výborný", nemůžu zcela souhlasit. Po injekci od pana doktora (kterou mi bodl do dásně aniž by mě předem upozornil) mě týden bolela pusa a dva dny jsem ji nemohla pořádně otevřít (dobře, mohl se trefit omylem do nervu, to se stane). Také mi ale chtěl najednou vrtat "kazy", které mám v ústech už asi 15 let a nikdy si jich nikdo nevšiml (včetně pana doktora samotného asi na 3-4 předchozích prohlídkách, kdy mi tvrdil, že mám "zoubky jako perličky"). Jednoho dne ale pan doktor prohlásil, že to jsou všechno kazy a musí se vyvrtat... plánovaný rozpočet těchto "oprav" asi tak 10 000 Kč... takže jsem nesouhlasila a odešna jinam. Nová paní zubařka řekla, že to nejsou žádné kazy, ale póry na zubu a že to na vrtání opravdu není... Takže tolik má zkušenost. A ještě dodávám, že pan Tesař se zásadně na nic neptá dopředu. Že by řekl "teď vám udělám opravy za 5000 Kč - souhlasíte?" - To ani omylem, prostě udělá a pak na vás "vybalí" sumu. Já jsem zrovna tilok peněz u sebe neměla - měla jsem asi 4200 a bylo mi řečeno, že "to teda stačí"... Takto se mi to stalo asi 2x, částky pan doktor střílí vyloženě od oka a nikdy mi ani nedal účtenku nebo paragon... Prostě zajímavý přístup...
klient
Mohu jen doporučit, byl jsem u něj již několikrát. Plomby, výplň kanálků... Nic mě nebolelo - jak říká sám pan doktor "U mě bolí jen placení" což je pravda, ale za kvalitu a bez bolesti si člověk musí připlatit. A pokud vám nějaká plomba vypadne, což se samozřejmě může stát (mě tedy ještě u něj ne), tak vám ji opraví zdarma jako reklamaci.
VK
Nejlepší zubař co znám. Díky němu se už u zubaře nebojím. Dneska mě vytrhnul moudrák a ani jsem o tom nevěděl. A při čištění kanálků jsem málem usnul :-). Doporučuji
maserka-trebon
Jsem pacientkou doktora Tesaře 23 let. Za tu dobu se jeho klientem stal můj bývalý manžel, jeho současná žena, můj současný partner a všechny tři mé děti. Nemohu vůči panu doktorovi říci jedinou výtku. V Třeboni se běžně čeká na zákrok 2 měsíce, u dr.Tesaře 2 dny!!! Co mě velice překvapilo, byl kdysi jeho názor, že budoucnost zubních lékařů bude s vynálezem ozonové terapie velmi špatná. Zatím musím souhlasit. Má nejmladší dcera nemá v 16ti letech díky této metodě, kterou nám klientům jako první v jižních Čechách představil, jediný vrtaný zub. Pane doktore, díky za veškerou Vaši laskavost, vstřícnost a preciznost.
Jana Hartmannová
Velmi sikovny pan doktor. Nasel mi skryty kaz v mezizubnim prostoru a vyresil moji bolest kterou jiny pan doktor oznacil za "asi osmicku." Vrele doporucuji.
Nemohu posuzovat jak drahé jsou plomby, ale mohu posoudit kvalitu a když někomu vypadne plomba, tak hned není důvod odsuzovat lékaře. Stačí se zamyslet o jeho doporučení a správnosti udržování chrupu a potom odsuzovat.Naše dítě mělo veliké problémy v 1,5 roce 2xzánět okostnice díky pohotovosti. U Dr. Tesaře měla tu nejlepší kvalitu a to bez bolesti.
Lukáš
Souhlasím ve všem s Liborem... já s ním jsem maximálně spokojený
Libor
Nejlepší zubař co jsem kdy měl. Nic nemusí po sobě opravovat, jen je trochu dražší, ale co dneska není. Doporučuji
Upravit nebo spravovat profilBolesti zubů v Českých Budějovicích
Chybějící zuby v Českých Budějovicích