Endokrynologická ordinace
Nerudova 691, Mladá Boleslav

Zobrazit ostatní profily endokrinologů v okolí

I
Umístění: Endokrynologická ordinace Jiný

Mám specifické onemocnění, spíše bližší oblasti gynekologie, a pan doktor mluví tak potichu a bez otázky k "odbornosti", za 5 jste hotov, ale chodím k němu už hodně let /ještě od dob nemocnice/, tak si myslím, že by o reálný průběh onemocnění měl mít zájem. Jediná odpověď se mi dostala, že už nechci mít děti, tak se můj problém nemusí řešit - už se ho ani neptám více a hledám konzultaci u jiného endokrinologa. Je to smutné, takhle by to být nemělo.

Moc milý a příjemný pan doktor. Při první návštěvě vstal, s úsměvem mě přivítal, představil se,podal ruku. Naslouchá a ochotně komunikuje s pacientem. Vše řádně vysvětlí. Až mi přišla škoda, že už z ordinace odcházím :-) Kéž by takto fungovalo v celém našem zdravotnictví.

Pavlína Novotná

Mily, prijemny lekar.

T

Pana doktora Sušického navštěvuji cca rok, přestoupila jsem k němu (na doporučení mé tety) z Liberecké endokrinologie, kde jsem se setkala se špatným chováním lékařky. Pan doktor Sušický je skutečně odborník ve svém oboru, je to velmi příjemný člověk a jak já, tak většina mých znamých si ho nemůžeme vynachválit. Dojíždím za ním z Liberce a nikdy se mi nestalo, že bych se stihla v čekárně posadit, vždy mne ve dveřích vítá velmi příjemná sestřička, která této ordinaci svým chováním rovněž zvedá její kvality.

Pan Dr. Sušický je moc milý a vstřícný člověk, který se zajímá i o jiné aspekty života, než je pacientova nemoc. Nikdy jsem u něho dlouho nečekala, má i příjemnou a milou sestřičku. Můžu jen doporučit.

Velice milý a profesionální přístup. Na návštěvu se člověk skoro těší.

pan doktor je velmi sympatický, milý člověk, který má vztah k pacientovi. Nebere pacienty jako "kusy" na běžícím páse, ale chová se vstřícně a přátelsky.

Navíc je unikátní v tom, že u něj nikdy nečekám - žádné fronty.

Sestřička je také velmi milá. Vřele doporučuji.

Martina Novotná

zdravím všechni spolupacientky..já k panu doktorovi chodím už asi pět let a jsem s ním naprosto spokojená...ještě když byl v nemocnici tak byl moc milý a vždy s úsměvěm..a ted co je v soukromí tak je ještě lepší...popovídá si a člověk se hned cítí jako na návštěvě u známýho a ne u doktora...a hlavně i díky němu a jeho léčbě čekám miminko..nebýt jeho tak nevím jak by to dopadlo...vřele všem doporučuju..kolegyni jsem ho doporučila a je sním taky nadmíru spokojená...je fakt nejlepší....

Nemám s tímto doktorem nejlepší zkušenosti. Nasal mi léky a bylo mi po nich dost zle a měla jsem příznaky předávkování. I když jsem mu všechny potíže řekla a i to, že mi je mnohem hůř než před léčbou, tak mi jen stroze řekl, že pokud nechci být léčena, tak k němu nemusím chodit. Žádná snaha o upravení léčby. Bylo to ještě v nemocnici, třeba se teď chová jinak a lidštěji, když je soukromník.:-(

Pan doktor, je nesmírně vlídný a citlivý.
Návštěva u něj, předčila všechna má očekávání.
Naprosto lidský přístup.
Vše ochotně vysvětlí, poradí.
Není třeba být nervozní z návštěvy u něj.
Navštívila jsem spoustu lékařů,ale žádný neměl tak vlídné a lidské jednání jako právě tento lékař.
V podstatě jsem se ještě nesetkala s lékařem, takového formátu.
Pan doktor, je skutečně osobností.
Nemám jediné výtky.
Jedině doporučuji :o)