Zuza
Som rada, ze ma pred rokom prijal, hoci spociatku ma vystrasila jeho priamost. Teraz si ju velmi vazim, tak ako aj jeho znalosti a najma ochotu a schopnost pomoct. Je dosledny, pohotovy, ma prehlad aj nadhlad, zaujem- proste skvely clovek a najma lekar. Sestricka je tiez velmi mila, ustretova... presne to chory clovek ocakava, vrelo odporucam!
Mona
Vřele doporučuji velmi milá a ochotná sestra a s panem doktorem se dá hovořit o vše. Se vším se snaží pomoci a pokud na daný obor není specialista tak pacienta zašle tam, kde mu nejlépe pomohou. Lepšího obvodního lékaře jsem si vybrat nemohla. Doporučuji. :-)
Nejen skvělej lékař, ale hlavně člověk:). Svý práci rozumí a na nic si nehraje. Má můj velikánskej obdiv. Vřele doporučuju!!!!!!! :o)
Dr. Strnada, vřele všem doporučuji. Nenám co vytknout. Sestřička je velmi příjemná a milá. Oba hodnotím na jedničku.
Skvělý lékař - chirurg. I když po lidské stránce jsem si na něj musela zvykat :) O to víc mi ale později sednul. Jednoznačně pana doktora doporučuji!
Nejlepši,skutečne
Za sebe mu můžu poděkovat jak jako praktikovi, tak chirurgovi. V obojím je vynikající a zaslouží si obdiv
Je skvelej doktor a ješte lepši človek za vše mu dekuju
Je opravdu dobrý.
Pak doktor Strnad je prostě jednička:-) Zachránil a zachrání ještě spoustě lidí život!
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Jindřichově Hradci
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Jindřichově Hradci
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Jindřichově Hradci
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Jindřichově Hradci