Sarinka
Pan doktor je moc dobry! Tak nemelte ze neni dobry! Sami byste to neumeli!!!!
K panu doktorovi jsem chodila několik let a vždy jsem byla spokojena.Odcházela jsem, velice nerada a to z důvodů stěhování.Dodnes ráda vzpomínám a za vše moc děkuji!! Spokojená pacientka.
K tomuto doktorovi chodím od mala a nikdy se mi nestalo, že bych s ním měl nějaký problém. Je super a své práci rozumí !!!! A mimochodem, TY člověče, co píšeš, že kdyby nechtěl hrabat, tak už tam nesedí a užívá si důchodu, jdi se léčit... Pokud vím, tak už to chtěl asi 3x zabalit a do toho důchodu jít, ale jelikož za sebe nesehnal adekvátní náhradu, tak nám lidem ještě slouží, a slouží nám velmi dobře. Takže s takovými posudky jdi do .....!!!!! Pomlouvat a dělat posudky na základě stupidních drbů umí kde kdo, tak se nad sebou zamysli.
K lékaři jdu jednou za "uherský rok",a chci být již "včera v práci". A zatím jsem vždycky byla ! Díky pane doktore. Zatím si stěžují jen hypochondři.JM
pacient polanka
Administrativní pracovník, zeptá se, co chcete napsat za léky, pokud mu dáte něco na přilepšenou, udělá to ochotněji. S medicínou to už dávno nemá nic společného!!!
Slávka
Velmi dobrý diagnostik, své profesi rozumí. Kdyby takových lékařů bylo více!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAMES LOST
Nejsem spokojen !!!
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě