Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Vyhlazení vrásek
Zvětšení prsou
Zvětšení rtů
Pracoviště : Perfect Clinic
Je členem České lékařské komory a držitelem licence v oboru plastické chirurgie, dále je členem Společnosti pro využití laserů v medicíně a Společnosti estetické chirurgie ČLS JEP a držitelem Certifikátu odbornosti této společnosti. Současně je členem mezinárodních společností International Confederation for Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery (ISAPS) a držitelem plné registrace General Medical Council ve Velké Británii (No 7009575) pro obor plastické chirurgie.
Absolvoval Lékařskou fakultu Univerzity Karlovy v Praze. Více než 8 let pracoval na
Klinice plastické chirurgie III. LF UK, kde jako člen mikrochirurgického týmu provedl
desítky replantací končetin nebo jejich částí i výkonů rekonstrukčních. V rámci servisního mikrochirurgického programu pro spádovou oblast Čech uskutečnil první úspěšnou replantaci skalpu v ČR.
Dalších 10 let se věnoval estetické plastické chirurgii na Soukromé klinice ESTHÉ v Praze, kde pro své pracovní výsledky patřil mezi nejvyhledávanější plastické chirurgy naší i zahraniční klientelou. Významně se zde podílel na zavedení ultrazvukové liposukce do rutinní praxe v České republice. Dnes stojí společně s dr. Kufou v čele Perfect Clinic. Více na http://www.perfectclinic.cz/
Je autorem či spoluautorem více než 30 publikací a přednášek, a to i na mezinárodním poli.
Absolvoval odborné stáže a pobyty v USA, Austrálii, Německu a Rakousku. 3 roky působil v Londýně, kde pracoval pro prestižní firmu na poli estetické chirurgie ve Velké Británíí The Harley Medical Group.
Profil lékaře na webu Perfect Clinic: http://www.perfectclinic.cz/nas-tym/mudr-zdenek-pros
Ptejte se lékaře zde http://www.perfectclinic.cz/poradna
Nikola
U pana doktora Prose jsem byla 2x, před 12 lety na augmentaci prsou, kdy dovedl práci 100% k mému očekávání, jizvy byly takřka neviditelné. S implantáty jsem dokonce kojila svého 3.syna a i po 2 letech kojení a 10 letech vypadaly implantáty stále hezky. Každopádně jsem se nyní rozhodla pro druhou operaci, vyjmutí implantátů a jen modelaci svých prsou. Přeci jen jsem již ve věku, kdy upřednostňuji zdraví a přirozenost. Vyjmutí implantátů a modelace prsou trvala cca 90 minut a s výsledkem, ač jsem se bála (má přirozená prsa jsou malá), jsem maximálně spokojena! Pan doktor dokáže skutečně zázraky. Bolest po zákroku minimální. Moc doporučuji pana doktora i cely personal Perfect Clinic.
Aneta
K panu doktorovi jsem se dostala náhodou, můj pan doktor onemocněl. V závěru to bylo to nejlepší, co mě mohlo potkat. Vyborny přístup, prsa mám skutečně nadherna a jizva minimální. Pan doktor má zlaté ruce, vstřícný a empaticky přístup a kdybych měla jít někde znovu, tak je pro mě jasnou volbou. DOPORUCUJI 11z 10 :)
Natalie
Byla jsem na zvětšení prsou před par dny. Pan doktor je úžasný člověk,děla moc krásná prsa!! Už jsem od nej viděla více práci a vždy krásná a jak přírodní!!! Doporučuji!!!!!
Kira
Před měsícem byla jsem na operace horních víček, výsledek je fantasticky! Už skoro není vidět že jsem pozakroku. Trvalo to necelou hodinu a po třech dnech mohla jsem pracovat. Jsem velice spokojena. Doporučuji !
LH
Byla jsem u pana doktora Prose 06/2017 na zvětšení prsou. Byla jsem spokojená jak s klinikou a přístupem, tak se zákrokem. Pana doktora jsem si vybrala na doporučení a byla to opravdu nejlepší volba, která mohla být! Pak doktor je vážně třída a jsem díky němu 100% spokojená.
Bara
Pan doktor mě operoval poprvé v roce 2007, proto jsem pro operaci v roce 2017/leden zvolila opět jeho... Byla to ovšem velká chyba. Nejenže nerespektoval na jaké velikosti prsou jsme se dohodli. Také nedošlo na vyjmutí cyst, které měly být vyoperovány v průběhu operace, na žádost paní doktorky z mamo centra. Po operaci mi sdělil, že udělal kompromis a mám tedy o číslo větší prsa. Proč?! Byli jsme dohodnuti na výměně implantátu a případném zvětšení o zanedbatelnou velikost. Výsledek byl o číslo, vlastně ještě větší? ! Naprosto neprofesionální přístup, bez ohledu na profesi klientky, koníčky, stavbu těla a další. Musela jsem před nedávnem absolvovat operaci další, kdy mi byly cysty a obří implantáty vyjmuty...
Pana doktora již nikomu nedoporučím.
prosteja
Pan doktor je velice příjemný,hned si získá Vaší důvěru. Byla jsem u něj na augmentaci,vše proběhlo bez problémů a hlavně absolutně bez bolestí,rekonvalescence byla také rychlá,jizvy téměř nejsou vidět.Jediné,co mě mrzelo,bylo to,že všechno jde jako na běžícím páse,objednávání termínu mi nepřijde takové,aby každá klientka měla čas všechno probrat,protože víte,že za Vámi čeká dalších x pacientek,tím pádem jsme se dobře nedomluvili na velikosti. To by bylo jediné,co bych vytkla,ale jinak prsa vypadají krásně a přirozeně. Kromě toho mi přijde,že to je spíš chyba recepce,která takto objednává a ani tam slečny nejsou úplně milé. Ale co se týká konkrétně pana doktora,určitě mohu doporučit
faja26@yahoo.co.uk
Pán Mudr.Pros je veľký profík a naozajstný umelec vo svojom obore. Mám od neho krásne prsia. Maximálna spokojnosť. A navyše jeho individuálny prístup, ľudskosť, empatia a úsmev na tvári sú neoceniteľné!!!! Je to veľmi príjemný a profesionálny doktor na správnom mieste. Vidno, že sa vo svojom obore našiel. Perfect Clinic vrátane celého teamu silno doporučujem!!!! S ich úžasným prístupom vám vytvoria “pocit domova”.
Markéta
Pan doktor je nejen zkuseny plasticky chirurg, ale je to i empaticky clovek, ktery se umi usmat a ziskal mou plnou duveru pro potrebny vykon. Jsem velmi spokojena s konzultacemi ktere probehly a nevahala bych ho doporucit dale.
dvorakova.85
29.11.2016 jsem byla u Mudr Prose na agumentaci. Pan doktor je svym projevem velmi klidny a prijemny a predevsim opravdu profik ve svem oboru. Perfektne odhadl velikost implantatu- prizpusobil memu prani a zaroven vybral tak, aby to bylo prirozene.Zadne dreny, bolest po operaci nulova a celkovy pocit predcil me ocekavani. Mohu jen doporucit!!!!!
Plastičtí chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Plastičtí chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze