Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
B.S.
S panem doktorem jsme se setkali, když měl službu na dětské pohotovosti v Břeclavi. Syn po pěti dnech na antiobiotikách neustále kašlal a jiní lékaři ho dle poslechu vyhodnotili jako dítě s klasickou virozou, bez potřeby dalších antibiotik a uzdravující se. Nám se to ale stále nezdálo a jeli jsme ještě na pohotovost. Pan doktor syna podrobně vyšetřil (krevní testy, rentgen plic) a zjistil zápal plic. Děkuji za jeho profesionalitu a celkový přístup k dětem i rodičům v přeplněné ordinaci. Navíc poprvé v životě se mi stalo, že se nás lékař ještě před začátkem pracovní doby zeptal v čekárně, co nás trápí. Děkuji.
Martinka Ištvánková
Jsem velmi spokojená, vždy příjemné jednání jak sestry tak doktora, Dokonce i mimo ordinační hodiny po telefonu dokáže poradit velmi dobře a ochotně ! A co se týče očkování taky super , chtěla jsem očkovat později až od 6 měsíců a tak taky očkuji , sice byla debata , ale už jsme si vše vyjasnili ! Jinak dcerka nebývá nemocná !
matyas.jolan
Jsme s dcerkou u pana doktora krátce. Jedním slovem jsem s ním spokojená.
Z ordinace jako celku mám ale smíšené pocity. Pokaždé když přijdeme, sestra na dcerku nepromluví, nebo jen minimálně, obrázek dostala jen jednou... sestřička to už bere jako rutinu a to je škoda. Všechno je "odbyté" za pár minut. Myslím, že na nás jako pacienty nepůsobí moc dobře, když něco řešíme s doktorem, říkáme mu nějaký problém a sestra odbíhá do vedlejší místnosti a řeší tam při otevřených dveřích jiné pacienty. Nevím, možná jsme za těch několik návštěv měli zrovna jen "smůlu", ale už jsem uvažovala o změně, i když s panem doktorem spokojená jsem!
Bohužel jsem taky zdravotník a vím, kam se má aplikovat očkování, trošku mě vyděsilo, že to sestra píchla doprostřed paže :-(
Tím si nechci stěžovat, jen říkám, jaký pocit z návštěv mám...
Když jsem se vrátila s malou Viktorkou z porodnice,byl to on,kdo mě 'hodil'do pohody.A Viktorce je dnes 2a půl roku a moje spokojenost trvá.Je to deset dní co se nám narodila druhá dcera a moc se těším a jsem ráda,že máme našeho pana doktůrka po ruce.Pane doktore děkuju.
Pan doktor je moc ochotný, vstřícný a když je potřeba, řekne svůj názor i když ví, že by se nám nemusel vždy líbit. Oceňuji také, že je dostupný 24 hodin denně po telefonu a (po vlastní zkušenosti) i když volám během víkendu, je pořád stejně milý a poradí. Po odborné ani lidské stránce si na něj nemohu stěžovat a jsem ráda, že máme takového doktora ve svém okolí:-)
Profesionální přístup, vztřícnost, laskavost.
Je jednička va svém oboru. Můžu vřele doporučit. Se setřičkou jsou baječný tým. Nezbívá nic než dodat že jablko nespadlo daleko od stromu:-)
hanys
Pan doktor to s dětmi umí.Je pečlivý,pokud je problém, má zájem jak se nemoc vyvíjí. Je ochotný kdykoli a kdekoli skonzultovat problém,nic nezanedbat. Jde v šlépějích své maminky naší hodné paní doktorky.
Michal Počta
Jednoznačně nejlepší!!!
Eva
S panem doktorem jsem velmi spokojená.Je milý, příjemný a vždy nám pomohl.