Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíCeník
Mary H.
Silně nedostačující. Ačkoliv při objednání působil jako milý člověk, jedno sezení s ním mi bohatě stačilo. Ačkoliv jsem již do telefonu řekla, s čím mám problémy, na sezení mě osočil z problémů s předávkováním léků. Když jsem si chtěla domluvit ještě jeden termín, nebyl schopný říct, kdy může, pořád potřeboval přesouvat a věta: "No tak mi zavolejte ten den ráno, já uvidím." mi vyhazovala tlak do nebeských výšin...
Místo, kde jsme měli schůzku/sezení, rozhodně nevypadalo jako ordinace psychologa.
Lenka M.
Dvě zkušenosti s panem doktorem a stačilo mně to. Pan doktor je jako kdyby nebyl z tohoto světa. Co mi řekl minule, tak na druhém setkání popřel, plete si své pacienty. Přes svoji prvotní vstřícnost působil nerudně a nervózně a po čtvrt hodině sezení jsem už netrpělivě odečítala minuty a čekala až odejdu z ordinace. Četla jsem tu starší recenze, které jsou pochvalné, pan doktor se za ty roky asi změnil. Podle mě k horšímu a chyběl mi pocit, že se pan doktor umí vcítit do mého problému, budu hledat psychologa s větší empatií k problémům pacienta. Z ordinace jsem odcházela rozhozená a v horším stavu, než když jsem tam šla.
Petr J
Pan doktor Petrželka je poněkud urputný v názorech, když mu oponujete, tak je podrážděný a dává to najevo. Svůj názor k vašemu problému příliš nevysvětlí, tak se může stát, že z ordinace odejdete rozpačití s pocitem zkusit ještě konzultaci s jiným psychologem pro srovnání. V recenzích lidé píší o tom, že pan doktor mluví o svém životě, to je pravda, ale mluví k věci. Kdo chce k debatám vstřícnějšího psychologa, který vaši věc rozebere dopodrobna, abyste ji pochopili a třeba změnili svůj postoj, měl by se poohlédnout po jiném. Pan doktor neustále koukal na hodiny při moji návštěvě, což také nedělá dobrý dojem a přišla jsem si tam jak na běžícím pásu"
caltová
Jsem dlouholetá pacientka pana doktora a chci mu touto cestou poděkovat. Pan doktor mě opakovaně podpořil v krizových životních situacích. Je to moudrý lékař s velkou mírou empatie. Velice oceňuji správnost jeho predikcí a postupů a také možnost bezprostřední telefonické konzultace i mimo pracovní dobu a o víkendech. Mohu jen doporučit všem, kteří si nevědí rady se svými problémy. Lenka K.
Petr Stehlík
Po ztrátě zaměstnání a rozchodu s partnerkou jsem začal navštěvovat pana doktora po dobu několika měsíců. Díky jeho laskavému a přitom profesionálnímu přístupu jsem začal zase normálně fungovat. Kdyby mi nepomohl on, kdoví, jak bych skončil. Děkuji.
Sigmund Brenner
Svou tetu jsem přivedl k PhDr. Petrželkovi na doporučení známého, protože o sebe úplně přestala dbát a byl jsem jediný z rodiny, kdo se s ní nepřestal stýkat a měl odvahu k ní přijít do neskutečného nepořádku.
Teta se díky PhDr. Petrželkovi neuvěřitelně zlepšila, uklízí si, pere, vaří a venčí psa, dbá o svoji hygienu, dokonce 2x denně si čistí zuby. Rodina je spokojená, že se tam teď k ní dá přijet na návštěvu. Doba 3 měsíce a začala opět fungovat sama od sebe. Vůbec nechápe, proč to předtím nedělala.
Legner
Pan doktor je výborný, moudrý a umí pomoci.Dodnes z jeho rad čerpám a jeho přístup mi sedl.
JD
Úvodem bych rád napsal, že jsem pana doktora začal navštěvovat asi před deseti lety. Důvodem bylo mé celkové zhroucení pár měsíců před maturitou způsobené celkovým fyzickým a psychickým vyčerpáním, které vedlo k internaci Centra Krizové Intervence. Do té doby jsem byl normální, možná trochu živější chlapec a proto bylo pro celou mojí rodinu moje zhroucení překvapením.
Lidé mají většinou představu že přijdou k psychologovi, lehnou si na postel a poté co řeknou své představy a co cítí, doktor jim řekne pár otřepaných frází a sezení končí. Štěstí že to tak u pana doktora není.Dodnes si pamatuju na to, jak sem se poprvé posadil a zatímco se mnou bylo jinde jednáno jako s bláznem, pan Petrželka mi nabídl čaj, provedl pár písemných testů a začal se mnou bavit o mých skutečných pocitech a - co je nejdůležitější - jednal se mnou jako s člověkem. S člověkem, který má problém. A který se může vyřešit, aniž by o tom kromě mé rodiny každý věděl a já s tím měl pak mnohem větší potíže.
Ano, možná nenosí bílý plášť a nechrlí ze sebe jednu chytrou učebnici za druhou. Ale pokud je tohle poslední co u svého lékaře hledáte a jde Vám hlavně o to cítit se lépe, vážit si sebe sama a naučit se pracovat se svým strachem, bolestí a podobnými démony, pak mohu pana Petrželku jedině doporučit.
Pepík D
O.
Umí pomoct si myslím. Jeho svérázné metody mi rozhodně nevadí. Na žvanění zoufalců nedejte :)
Děkuji Doktůrku. Moc jste mi pomohl. Ať žije babské, jidášovo a jiné ucho !!! Uši jsou zkrátka důležité. Člověk by měl občas poslouchat. Přeji hodně úspéchú v osobním i pracovním životě. Fun tomas......
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den pane doktore. Chci se zeptat, chtěl bych u vás provádět terapie a naučit se ovládat uzkosti a myslet pozitivně, Vystřídal jsem mnoho psychiatrů, co mi dávají jen prášky a nic jiného, já už chci být bez prášků. Chci se vylecit psychicky ne to pořád překrývat. Děkuji
Vážený kliente,
prosím zavolejte mi na můj tel. , který najdete asi na googlu apod. abychom si mohli domluvit setkání. V odpovědi na známý lékař prý nesmím uvést ani tel., ani mailovou adresu Srdečný pozdrav Z. Petrželka
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze