FN u svaté Anny
Pekařská 53, Brno

Zobrazit ostatní profily urologů v okolí

O
Umístění: jiné místo Jiný

S návštěvou u pana doktora jsem spokojen. Velmi ocoňuji, že mě přijal rychle a ochotně. Komunikace byla dobrá, prohlídku vnímám tak, že ji pojal důkladně a na závěr vyšetření se doptával zda všemu rozumím, či potřebuji něco dovysvětlit.

Hrůza a děs! Pan doktor mi nedokázal nic vysvětlit! Rozhodně nebyl milý a vstřícný. O vyšetření jsem ho musela požádat, respektive mu připomenout, že by mi také mohl udělat sono (ultrazvuk). O injekci proti bolesti jsem taktéž musela požádat!! Pan doktor mi ani nebyl schopen vysvětlit, proč mám stále po antibiotikách, která jsem brala 14 dní velmi zvýšené bílé krvinky. Už nikdy více!

U pana doktora jsem byla na zákroku dilatace močové trubice. Přišla jsem k němu po několik dní trvajících bolestech. Navštívila jsem jeho ordinaci u Sv.Anny v Brně. Velmi milý a vstřícný pan doktor, vše vysvětlil. Objednal si mne do své ordinace v Modřicích hned za dva dny a zákrok provedl. Velice milý personál, skvělá sestřička, moc hezké prostředí. Byla jsem moc spokojená, opravdu doporučuji. Nemám jedinou výtku. Spokojená pacientka :)