Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Soňa K.
Pan doktor je jedním slovem anděl, skvělý odborník a skvělý člověk. Setkání s ním je vždy povznášející, je velmi ochotný, příjemný a empatický a je na něm vidět, že svoji práci dělá rád. Měli jsme velké štěstí, že jsme na něj natrefili dnes na pohotovosti, problém rychle vyřešil a byl úžasný jako vždy. Moc děkujeme!
Marian
Pan doktor měl vynikající a profesionální přístup,s dětmi umí opravdu jednat, aby neměli strach z vyšetření. Vůbec nechápu ostatní negativní komentáře, já sem byl velmi mile překvapen a drobek byl taky úplně v pohode!
I. Babušák
Ráno měla dcera zvýšenou teplotu a tak jsem musela opustit pracoviště a jít s dcerou do centra Malé zdraví, kde jsem narazila po dlouhém čekání (jelikož jsem nebyla objednaná)!!!, na pana doktora Novotného, který se mi snažil namluvit že dcera pravděpodobně simuluje a když jsem chtěla aby mi napsal paragraf tak mi ho odmítl vypsat a že v případě nějakých problémů mám navštívit vzhledem k tomu že je pátek, nemocniční pohotovost. Dcera mi celé odpoledne spí, má opět zvýšenou teplotu a nevím co jí vlastně je a kde se mám obrátit. Takhle si přístup pediatra nepředstavuji a s jeho vyšetřením a přístupem nejsem spokojena.. Doufám, že už na něj nikdy nenarazím.
aldaazanda
Včera jsme byli na pohotovosti a byl tam pan doktor Novotný , nemůžu vůbec nic špatného na něho říct . Měli jsme totiž podezření na spalu kterou prodělal před 14 dny dobral antibiotika, a znovu jse mu objevili příznaky jako malinovy jazyk . Pan doktor ho prohlednul udělal mu CRP a říkal, že mám jít na druhý den k naší p. Doktorce na vyter z krku . Malý byl z něho nadšený jak se k němu pan doktor choval , posrandoval sním a odcházeli jsme ze zprávou ze máme statecneho rytíře. Mohu jen doporučit kež by bylo víc takových doktorů
isamuel
Dnes jsem byl se svým čtyřměsíčním synem na pohotovosti.Narazil jsem právě na Pana doktora Novotného.Poprvé v životě jsem odcházel z pohotovosti nezhnusený.Přístup Pana doktora byl profesionální,vše důkladně vyšetřil i dobře poradil.Víc takových doktorů..
Hana
Já také jela na pohotovost se 40 st horečkama s tříletou dcerou s podezřením na spálu a pan doktor udělal ze mě hysterku a poslal nám domů,že se jedná o gastro koliku,jen proto,že dcera zvracela,ale to že měla všechny příznaky spály,vyrážky od hlavy až k patě shodné s těmi kterými se projevuje spála,to nepoznal,nebo se mu to nechtělo řešit. To opravdu nevím!!!! Ale druhý den jsem jela k naší lékařce a ta IHNED řekla,že se jedná o spálu!!!!!!! Takže pan doktor opravdu není na svém místě nic platný!!!! Už nikdy více bych mu dítě k ošetření nesvěřila!!!!
guest
Souhlasím s negativními názory na pana doktora. Našemu malému synovi svým vyšetřením na dětské pohotovosti spíše uškodil než mu pomohl. Vyjadřuje se nevhodnými výrazy, vadilo mu, že jsme chtěli vyhodit použitou plínu v ordinaci do koše do kontaminovaného odpadu. Snad se už na pohotovosti nebudeme muset potkat.
Novotná Lenka
I já mám s panem doktorem velmi negativní zkušenosti. Setkala jsem se s ním na pohotovosti a jeho přístup k malému pacientovi i ke mně byl velice neprofesionální a chvílemi jsem měla pocit, že ho svou přítomností obtěžujeme. Se mnou hovořil spatra, používal naprosto nevhodná přirovnání a když malý nepřestával plakat, začal na něj stejným způsobem křičet. Ztotožňuji se s názorem, léčba šokem. Jsem rozhodnutá už na pohotovost nikdy nejít a pokud to bude možné, tak se jeho osobě vyhnout velkým obloukem. Nechápu, jak někdo takový může pracovat s dětmi.
host
Velice špatný přístup, na pohotovosti nás vyléčil šokem. Doporučena léčba - babičkovská. Přístup k dítěti hrozný, snad už se s ním nikdy nesetkáme.
Nejhorší zážitek !!!
S p. Mudr. na dětské pohotovostí . Opravdu nepozná že se jedná o Angínu . Až po druhé návštěvě , nedokáže dítě pořádně vyšetřit a podívat se do krku .
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Pediatři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě