Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
Eva M.
Kvůli nesnesitelným bolestem uší a krku s vysokou horečkou jsem navštívila ve večerních hodinách pohotovost ORL. Po zaplacení poplatku jsem přišla do prázdné čekárny ambulance a posadila se. Asi po 20 minutách přišel odněkud pan doktor a velice nepříjemně na mě spustil, že je na dvě patra v nemocnici sám a že když to bolí, mám si vzít prášek na bolest. Při odemykání dveří od ambulance určil diagnózu - příušnice. Po intenzivním ohmatání otoků za ušima mi bolestí vyhrkly slzy. Až poté ubral na aroganci. Doporučil mi ### a ### a nazdar.
Z nemocnice jsem odcházela v horším stavu než při příchodu. Doufám, že už se s tímto lékařem nikdy nesetkám.
J. Tomanová
Skvělý přístup, komunikace, vyšetření a to jak při noční návštěvě pohotovosti, tak i při dalších kontrolách.
Peter
Přijela jsem na pohotovost se silným kašlem, který mi svíral hrdlo,vnitřní zimnicí a teplotou, která se vpodvečer začala zvyšovat. Měla jsem za sebou již jednu probdělou noc kvůli kašli. Pro ambulanci jsem se rozhodla z důvodu zhoršení mého zravotního stavu vpodvečer a vzhledem k tomu, že moje dcera byla po silné laryngitidě a kortikoidech. Pan doktor mě vstupem do dveří bez jakéhokoli vyšetření setřel, proč jsem nešla k praktickému lékaři odpoledne. Moje odpověď byla jednoduchá. Protože se mi zdravotní stav výrazně zhoršil vpodvečer a tak jsem chtěla předejít vysokým horečkám v noci, když musím pečovat ještě o dvouleté , ne zcela vylečené, dítě a druhé po tomtéž onemocnění. Pan doktor se po celou dobu ,,vyšetření'' - dá-li se to tak nazvat, pochechtával, s čím to tam vlastně jedu. Podíval se mi do krku a tím veškeré vyšetření skončilo. Na připomínku, že se mi již zvyšují teploty, nereagoval. Pouze podotkl:,,Zánět tam máte. To jo.'' Nezajímal se, kolik jsem vlastně naměřila a ani stav mého dítěte, který byl předtím na hospitalizaci, ho nepřiměl k tomu, aby mě alespoň poslechl. Vyšetření poslechem se vůbec neuskutečnilo a stav teploty zůstal tabu. S jeho ustavičným pochichotáváním mi naordinoval paralen a stoptussin - sirup proti kašli. ,,Takže na antibiotika to není?''zeptala jsem se. Bez jekéhokoli většího vyšetření, odpověděl: ,,Není''. A stále se pochechtával, aby mi dal najevo, že jsem tam přijela s takovou blbostí. Závěrečná zpráva zněla, pokud teploty neustoupí, vyšetření zítra u praktického lékaře. Těžko mohly teploty ustoupit, když se zvyšovaly. Čekala mě další probdělá noc a druhý den dopoledne, naprosto unavená, jsem navštívila svého praktického lékaře. Vysadil mi sirup proti kašli, nasadil silnější léky a předepsal antibiotika, jelikož při řádném vyšetření odkryl ještě další potíže. Absolutně nedoporučuji a mrzí mě, že jsem si 90Kč neodvezla domů.