Kateryna
Souhlasim se všim, co už bylo napsané. S panem Doktorem mám jenom nejlepší zkušenosti. Prijemné jednání, hezká ordinace, kvalitní práce a sestrička je opravdu moc milá. Rozhodne doporučuji všem, komu záleží na svém zdraví.
aidina
U pana doktora jsem byla na implantátu. Neskutečně příjemný a slušný lékař, vysvětlí naprosto každý dotaz, pacientovi se věnuje. Sestřička moc milá.Souhlasím s tím, že má pacientů nad únosnou mez (když jsem viděla jeho objednací knihu). Opravdu škoda, že není víc takových profesionálů. :-)
jindriska
Výborný lékař s nejvyšší odborností a profesionálním přístupem - velmi příjemné chování, které dnes u jiných lékařů člověk postrádá. Rovněž paní asistentka je velmi milá a ochotná pomoci v rámci časových možností. Děkuji za možnost být u pana doktora léčena.
Veselik
K tomu co bylo řečeno, se těžko něco dodává. Všechny superlativy jsou pravdivé.
JV
pasob
Mám veliké štěstí, že jsem pana doktora Nováka potkal. Je to špičkový odborník. I když nejsem ještě vyléčen, to co předvedl při komplikovaném odstraňování fragmentu kořeně osmičky, který ležel přímo na trojklanném nervu, bylo epochální! Nejen že ho odstranil s velkou jistotou, ale nerv mi nepoškodil. Jsem mu trvale zavázán. U něj mám jistotu, že mé další trvající problémy odstraní. P. Sobotka
Joža
Jsem nesmírně rád, že jsem se po dlouhém hledání stomatologa dostal do zručných rukou pana doktora Nováka.Mohu potvrdit jeho vysokou profesionalitu a jako implantolog patří určitě mezi špičkové odborníky. Nechci vynechat ani odborný přístup jeho asistentky paní Alenky.
Ivan Bouša
Pan doktor Novák je špičkou svého oboru. Za svůj dlouhý život jsem vystřídal několik zubařů, ale tento mág,
je prostě jednička. Se sedmi implantáty mi vrátil požitek z jídla i radost ze života. Nyní již třetím rokem docházím
jen na kontroly. Moc děkuji pane doktore.
Stanislav Nedbal
Já nemám dostatek slov, abych situaci spravedlivě popsal. Od přírody jsem měl velice špatné zuby a ve třiceti letech zkušenosti až šedesátiletých. Pan doktor Zdeněk Novák mne svou prací během několika málo let posunul k jedincům s prakticky bezchybným chrupem bez nutnosti častější údržby. Je mi 60+ a nikomu to nevykládám, nevěřili by mi.:-)
Těší mne, že zde má pan doktor Novák všechna hodnocení NEJLEPŠÍ, protože to tak opravdu je. Dělal nám, celé rodině náročné zákroky a vždy jsme byli všichni na výsost spokojeni !!! Bez bolesti, odborně, prostě mohu se usadit do křesla a důvěřuji !!! Úžasný, úžasný a ještě i milá sestřička!!! Jsem ráda, že můžeme být jeho pacienty!!!Díky pane doktore.M. P.
U pana doktora Novaka jsem byl na trhani osmicky .. pomerne komplikovany zakrok .. mel sem zanet a zub bylo nutne vyrezat z dasne .. velice rychle si s tim poradil .. prijemne/profesionalni chovani .. zadny hulvat co vas odbyde mrknutim oka jak sem zvykly od mnoha lekaru u nas v CR. Jen pozor na delsi objednaci lhuty nicmene DOPORUCUJI!
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze