Zobrazit ostatní profily ortodontistů v okolíCeník
Hledejte v názorech
ES
Do této ordinace jsem docházela a nosila fixní rovnátka celkem 3,5 roku. Po dobu léčby bylo vše v pořádku, platíte že ano. Jakmile mi však rovnátka sundali, přístup personálu se dramaticky změnil.
Setkala jsem se s arogantním chováním, především ze strany sestřičky a jedné z paní doktorek, což bylo pro mě velké zklamání. Po nějaké době se mi uvolnil spodní fixní drátek, ale paní doktorka mi ho odmítla znovu přilepit s tím, že mé spodní zuby už nejsou pěkné a že je to zbytečné( což si tedy opravdu nemyslím ani má zubní) a že mám zubní kámen.
Moje zubní mi vždy pomohla s jeho odstraněním, a nikdy mi nedoporučovala DH. A když už tak mě zubní kámen paní doktorka odstranila. Když jsem toto zmínila paní doktorce, očividně ji to rohodilo – pravděpodobně proto, že dentální hygienu sama nabízí. Jen suše odvětila- když myslíte.Mám dojem, že pokud do ordinace nechodíte pravidelně a neplatíte další úkony, ztrácíte pro ně hodnotu jako pacient. Pro dceru určitě vyhledáme jinou ordinaci.
Barbora Josefusová
Byla jsem velice nespokojená s dentální hygienou pana doktora a jeho přístupem při postupu řešení rovnátek u dcery. Pana doktora velice nedoporučuji.
S.K.
Za mě, je to ten nejlepší ortodontista. Měla jsem obrovské štěstí pana Doktora potkat. Jednoduše ten nejlepší :)