Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
lenka.zavadilova
Chodím k němu už spoustu let. Dá se říci od dětství a za mě maximální spokojenost. A když je něco akutního vezme hned ne jak slyším od ostatních.
adgjl
Dle mého to v dnešní době jde i bez bolesti :(( Néé jako u Vás :((
Po změně tohoto lékaře mi nový zubař našel pět kazů a musel řešit i něco s nervy. Pan Linhart poskytuje otřesnou kvalitu.
Normální stomatolog,se smyslem pro humor a jde s dobou.
Prošel jsem několika zubními ordinacemi, ale a takovým profesionálním přístupem jsem se nikde nesetkal. Pan doktor je odborník, který dokáže teoretické znalosti perfektně aplikovat při řešení problémů. Má zlaté ruce! Přehlásil jsem k němu celou rodinu. Je s ním legrace, takže se ani moje děti k němu nebojí chodit. DOPORUČUJI!
Odborník, manuálně velice šikovný. Příjemná atmosféra v ordinaci. 100% spokojenost!
Mám naprosto odlišnou zkušenost! MUDr. Linhart je velmi pečlivý lékař s vysokou odborností, velmi pracovitý s ordinační dobou šest dní v týdnu ( včetně soboty dopoledne) a dva dny do šesti večer!!!
dok_luk
Profesional s nabidkou komplexni pece. Vstricny pristup k pacientum, uvolnena atmosfera v ordinaci. Doporucuji
Kratochvíl
Zatím vždy 100% spokojenost,perfektní přístup a vstřícnost,odbornost nedokážu posoudit,ale dle dalších pacientů předpokládám tu nejlepší úroveň a péči!
David
Maximální spokojenost.
Odpovědi
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli stále nabírate nové pacienty?
Můžete se objednat
Dobrý den,chtěla bych se Vas prosím zeptat mám již po druhé vyvrtany zub léčený, paní doktorka procistila kanálky nasadila antibiotika a teď mi přešel zánět i na druhý zub. Už si vážně nevím rady a bolesti jsou. Bylo by možné v co nejkratší době Vas navštívit? Vím že jsou teď svátky, takže se obávám že ještě nějakou tu bolest budu muset snést. Děkuji za odpověď.
Můžete mi zavolat na
s pozdravem