Hodnotím jako nejlepší.Nikdy ni od pana doktora nevypadla plomba,po každé preventivní prohlídce mám jistotu,že mám zuby v pořádku.Před lety jsem chodila k jedné jeho kolegyni přes pět let.Vždycky mi při prohlídce tvrdila,že mám zuby v pořádku.Už mi to začalo být divné a tak jsem zkusila zajít jinam.Nestačila jsem se divit.Měla jsem osm kazů.Přitom na prohlídky jsem chodila pravidelně.Pan doktor mě naučil si zuby čistit a od té doby nemám já ani moje děti problém.Doporučuji
Když můj syn ve dvou letech onemocněl nemocí,která se projevuje obrovským množstvím aftů v pusince,kdy nejde jíst ani pít,žádný pediatr nám nepomohl tak jako pan doktor.Syna na mou žádost ještě ten den opatrně vyšetřil a poradil léčbu která okamžitě začala zabírat! Je to profesionál,navíc u něho nikdy nečekáte frontu.
Rádi s i k němu zajedem z Trutnova a můj strach ze zubařů úplně zmizel. Velice pečlivý, příjemný, každý svůj postup trpělivě vysvětlí. Mimo jeho profesionalitu oceňujeme i to, že hodinu objednání dodržuje - čekací doba v čekárně maximálně 5 minut zpoždění, což určitě není zanedbatelné.
P.H.
Pan doktor Kužel má velmi profesionální přístup! Velmi dobře jedná se svými pacienty, jakýkoli problém, či krok ve vyšetření, vysvětlí a pacienta vždy obeznámí se všemi možnostmi, které se mu naskytují. Mohu všem doporučit!!
Podaný David
Předtím jsem navštěvoval jiného zubaře,ale po přistěhování do Lánova a potřebě návštěvy zubního lékaře mě moc mile překvapil přístup pana doktora.Je milý,nabízí několik řešení léčení a ihned jsem upozorněn kolik budu doplácet a jaké jsou další možnosti léčby.
CHODÍME K NĚMU CELÁ RODINA, VELMI MILÝ PŘÍSTUP, PEČLIVÝ.DĚTI K NĚMU CHODÍ RÁDI.
M.K.
Velmi dobry stomatolog:)
Velmi pečlivý
Votočková
S tak profesionálním přístupem k pacientovi jsem se nikdy předtím nesetkala. Chodíme k němu celá rodina, jsme nadmíru spokojeni. Děti jsou z něho nadšení, návštěva zubaře jim vůbec nevadí.
Ten nejlepší :-)!!!