Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Antikoncepce
Běžný termín
Gynekologická operace
Gynekologický ultrazvuk
Odstranění cysty
gyn. ambulance
Operace přednádorových stavů čípku, vulvy a pochvy
gyn. ambulance
Očkování proti rakovině děložního čípku
Preventivní prohlídky
nebo internetové stránky
V příjemném a klimatizovaném prostředí poskytujeme komplexní služby pro ženy ve všech obdobích jejího života, v každém věku. Nejmodernější přístrojová technika a aplikace nových trendů v oboru gynekologie a porodnictví nám umožňuje většinu případů vyřešit ambulantně, popřípadě na našem operačním sále v režimu jednodenní chirurgie a celkové anestezie.
1997 promoce na Lékařské fakultě FN Olomouc
2000 atestace I. stupně v oboru gynekologie a porodnictví
2004 atestace II. stupně v oboru gynekologie a porodnictví
více než 14 let praxe v oboru
aktivní a pasivní účast na celostátních a zahraničních kongresech v perinatologii a dětské gynekologii
osvědčení ČLK o celoživotním vzdělávání
licence pro prvotrimestrální screening
licence Ministerstva zdravotnictví pro výkon samostatné praxe a školitele pro gynekologii a porodnictví
Veronika
Úžasný lékař. Jsem velmi spokojená,vždy odcházím vysmáta z ordinace. Pan doktor je komunikativní a veselý člověk.
E.Š
Pak Dr . Je velmi milý a takový bavič už svým vyjadřováním a přístupem což myslím jen v dobrém , před ním se žena opravdu nemusí stydět , někomu přijde že je uspěchaný ale je spíš takový krapet akčnější povahy a bez studu v tom smyslu že vám při svlékání v kabině když má otázku nemá problém strčit do kabinky hlavu a mluvit což také neberu zle , páč je už zvyklý a nebere to jako intimní :) prostě velká otevřenost a mě velmi vyhovuje
J.N.
Byla jsem před nějakým časem u p. Kurase na ultrazvuku (nahá) a v tom do ordinace vešel jiný doktor (nevím, kdo to byl) a začali se spolu bavit, jakoby kdyby byli někde v hospodě na pivu. Nedovedete si představit, jak mi to bylo nepříjemné. Těm dvěma to bylo úplně jedno. Prostě žádná úcta!
Přestala jsem mít důvěru k Silesia Medical a už tuto kliniku nenavštěvuji. Naštěstí.
Pavla
Začalo to před pěti léty, kdy jsem si nechala zavést IUD. Vše proběhlo v pořádku a i pravidelné kontroly byly OK. Zlom nastal, když přišel datum vyjmutí. Byl pátek dopoledne a pan Kuras zřejmě někam spěchal, tělísko tahal i pomocí peánu a když nešlo ven, zabral tak, až ho ulomil a část zůstala uvnitř. Doma jsem si pak na netu vyhledala informace, kterak se extrakce provádí, když například IUD přirostre ke sliznici a tak podobně. Dělá se to úplně jinak.
Následně mi sdělil, že zbylá část musí být vyjmuta pod narkózou a pod kamerou na sále. A tak mě objednal za necelý měsíc na předoperační odběry krve. Když jsem na ně přišla, na recepci mi sdělili, že jdu k jinému doktorovi, který mi provede předoperační vyšetření. Prostě si na této klinice přehazují pacientky, jak horký brambor!
Již nikdy více Silesia Medical! Už chodím někam jinam.
J. K.
Naprosto souhlasím se všemi pozitivními názory. Empatický, jemný, laskavý, se smyslem pro humor. Klaním se, pane doktore!
Tereza M.
Pan doktor je úžasný, lidský, vše vysvětlí tak, aby tomu člověk porozuměl a jeho empatie je neskutečná! Nejlepší ženský lékař, co jsem kdy měla a můžu jedině doporučit i ostatním.
P. M
Nejlepší lékař, kterého jsem kdy měla. Přátelský, profesionální,vždy semnou probere vše do podrobná a vysvětlí co není jasné. vždy k němu jdu i odcházím s úsměvem.
K.T.
Byla jsem poprvé u doktora. Bohužel jeho přístup byl uspěchaný můj problém nechtěl řešit a spíš se mi vysmíval a ani mě nenechal domluvit. Člověk příjde s pokorou a čeká empatii kdy má strach jestli bude v pořádku a doktor není schopný nabídnout nic krom posměšků a to ať to řeším se svou doktorkou. Opravdu velké zklamání. Navíc některé poznámky taky nebyly v pořádku.
Anicka
Pan doktor asi není špatný člověk ani nezpochybňuji jeho lékařské umění, jeho příjemné vystupování. Nicméně po domácích testech jsem zjistila, ze jsem těhotná. Než jsem stačila dojít na první kontrolu a oficiální potvrzení tehu začala jsem špinit. Ze strachu jsem šla na akut vyšetření. Posléze další a další. Poradně jsem nevěděla ve kterém tt jsem, co se děje. Vzhledem k tomu ze jsem ještě nikdy tehu nebyla, moc informaci se mi nedostalo. To však pokračovalo i u 3 kontroly kdy jsem se dozvěděla ze prodelavam zamlkle těhotenství. Ve dveřích kdy mě pan doktor vyprovazel jsem se ptala jak se to řeší a to jsem ani nevěděla co to vlastně zamlkle těhotenství je. Nebýt chytreho Google úmru asi hloupá. Příští týden jdu jinam, kde vyřeší snad i můj problém. Nevím kde tak moc spěchal ale pro ženu ještě která má takovou zdravotní komplikaci i maličkost znamená hodně.
Barbora
Úžasný PAN DOKTOR! přešla jsem od pána dr. Ichnovského, tady k úžasnému panu dr.Kurasovi, pečlivý,přátelský,všechno vysvětlí, komunikace na 1*, mužů jenom chválit! Jsem velmi spokojena, moc Vám děkuji za skvělou starostlivost během vyšetření...
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Gynekologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě