Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Vyšetření ucha
Výplach uši
Základní vyšetření
Eva
Pan doktor je nejen empaticky a prijemny, ale zaroven evidentne kapacita ve svem oboru. Mel by se davat za priklad vsem ostatnim lekarum a medikum. Po nekolikaletych opakujicich se potizich, ktere ostatni lekari resili ATB, resil priparne pricinu a jsem jiz bez potizi. Dekuji!
N. Joakimidis
Velmi pečlivý lékař vše hezky vysvětleno. Lidský přístup a přišel na věci na které se u jiných lékařů nepřišlo. Budu se těšit na budoucí spolupráci. Snad se budu cítít konečně zdravěji. Sestřička byla taky moc milá. V dnešní hektické a uspěchané době se s tak fajn přístupem už moc nesetkávám.
N. Vašková
Pan doktor je skvělý - empatický, pečlivý, s dětmi to opravdu umí a je to sympaťák :-) Dcera (6 let) se vůbec nebála, pan doktor vše vysvětlil, bezbolestně ošetřil a ještě vtipkoval pro uvolnění atmosféry. Sestřička je velice milá, ochotná, a byť byla plná čekárna, nebyla ani trošku nepříjemná či podrážděná. Víc takových ordinací! Děkujeme :-)
Jan Hencl
Pan Doktor je nejlepší, koho jsem v Liberci potkal. Velmi vstřícný, ochotný, empatický a ví jak na děti. Takto si představuji návštěvu u lékaře.
MUDr. Zdeněk Kubr MBA, MSc
Moc děkuji pane Hencl, takové superlativy si snad ani nezasloužím!
Zdeněk Kubr
Vladimíra Hrdličková
Pan doktor je velmi vstřícný , empaticky a ochotný. Vše v klidu vysvětlí. Udělá si na vás čas. Kéž by bylo takových doktorů vic.
MUDr. Zdeněk Kubr MBA, MSc
Čau Lálinko, děkuji, děkuji!
P.S. jen Evička byla zklamaná, že o ní ani Ň!
C:
Monika K.
Rychlé bezbolestné vyšetření. Lidský přístup, důvěra. Neobjednaná a čekala jsem jen 30 minut - paráda.
MUDr. Zdeněk Kubr MBA, MSc
Děkuji. S čekáním jste měla štěstí, zájem o vyšetření je stále větší a větší. Proto již máme v úterý po 15:00 vyhrazen čas jen pro předem objednané.
Hajdíková
Pan doktor mi dělal předoperační vyšetření..je strašně hodný, s lidským přístupem. Udělala bez problémů v jeden den vše. Žádná čekací lhůta. Vše vysvětlím a poradí.
5 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den. Může se jednat o chronický zánět? Na hlavě se stále dělají jakési boláky, jest na to předepsán šampón od kožního lékaře - může to být chronický zánět? Hlava je trochu citlivá na pohmat a zatlačení, ale to asi v důsledku těch boláků. Hezký den.
Doporučuji navštívit kožního lékaře, o zánět se jistě dle vašeho popisu jedná.
Rozhodla jsem se Vám napsat kvůli svému tatínkovi, mám o něho strach. Asi půl roku trpěl občasným chrapotem. Ze zacatku jsme tomu nevěnovali pozornost. Až po te co se mu to začalo zhoršovat, šel k lékaři. Udělali mu snad všechny možné vyšetření - (CT, ultrazvuk...) byl na ORL... Zjistili, ze mu nefunguje jedna hlasivka a ta druhá jen na 30%. Doktor mu napsal inhalace, to mu nedělalo dobre. Pak dostal nějaké prášky na uvolnění svalstva a taky něco na uklidnění. Byl delší dobu v psychickém vypětí. Je to asi 3 měsíce, stav se mu zase o něco zhoršil. Hrozné špatně se mu dýchá, říká ze cítí jako by měl knedlík v krku. Chci jeste zmínit, ze uz pred tím než začal mít problémy s hlasivky a dýcháním... měl problémy s chrapanim - v noci extrémně hlasitě chrape, sipe a příde mi, ze i lapa po dechu. Nevím, jestli to s tím souvisí, ale určitě to neni normalni... doktori neví co to způsobuje, tak me napadlo - víc hlav- víc ví..... Chapu, ze určit diagnózu, když člověka nevidíte, je těžké... ale porad doufám, ze by mohlo někoho napadnout něco co ostatní ne.... uz jsme totiž zoufali.... předem moc dekuju za jakoukoliv odezvu
Dobrý den, určitě je třeba opakovat ORL vyšetření hrtanu, obrna hlasivek je onemocnění vyžadující pravidelné kontroly, i když se nezjistila příčina. Chrápání, které popisujete je určitě vhodnbé vyšetřit ve spánkové laboratoři.
Zdeněk Kubr