S takovým chováním mám strach tam jít a "otravovat" ho s angínou.. Minule měl ord. dobu hodinu a půl, tak jsem tam byla přesně jak začínal a to se mi zdálo, že na mě vypustí psy, kdyby tam nějaké měl! Jako "honem honem neotravovat, já se balím na dovču a nestíhám.....!" Hnus. Ale sestřička je vždy skvělá a ochotná, klobouk dolů.
Pan doktor Kubík je naprosto báječný a jsem s ním maximálně spokojená.Moc mi pomohl a věnoval se mi, vůbec nemůžu říct, že bych z něj měla dojem, že pacienti jsou pro něj otravný hmyz, spíše naopak.Mohu ho jen doporučit.Ono také nezáleží jen na přístupu lékaře k pacientovi, ale také pacienta k lékaři ... o některých pacientech si člověk může udělat obrázek během vteřiny už jen v čekárně ...
Jiří Kiša
Velmi dobrý praktický lékař s nadstandardním přístupem k pacientovi ve smyslu zajištění odborných lékařů a následné péče v případě momentálních zdravotních problémů. Mohu vřele doporučit.
Kristina
Lékař, který vždy pošle na odborné vyšetření. Ochotný, spolu se sestrou tvoří tým, na který se mohu vždy s důvěrou obrátit.
Korzeniowski Marian
skvělý lékař a člověk na svém místě.Při každé návštěvě jsem velmi spokojen,a odborně ošetřen.Vždy se mi dostáva nadstandartního vyšetření a to i z duvodu prevence a předchazení nemoci.
Beneš
Opravdu velmi slabý, navíc nepříjemný doktor. Při návštěvě na LSPP jsem byl obtížným hmyzem, který ruší při televizi. Uvítání slovy "Tak co Vám je? Doufám, že je to na neděli." Potom proč jsem nešel v pátek a pak proč jsem nešel v pondělí k OL. Když jsem se ozval, tak jsem byl shozen arogancí, a pak už jsem se nedozvěděl ani co mi je, anoi jaké léky dostávám. Stejně diagnoza byla chybná, ATB zbytečná a musel jsem na krční. Nakonec jsem se dozvědel, že ho neplatím. Morous a ukázkový příklad do učebnic o lékařské etice pro mediky, jaký přístup lékaře k pacientovi je nepřípustný.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Karviné
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Karviné
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Karviné