Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
JoJaK
Velmi dobrá zkušenost u MUDr. Zdeňka Kováře po akutním zranění matky (zlomený prst a poškozený obratel), Komplexní přístup, operativní rentgen, celkově velice příjemné jednání. Lze s čistým svědomím doporučit.
Pan MuDr. Zd. Kovář patří mezi špičkové odborníky v oboru ortopedie i co se týče osobního jednání s pacientem. Nezaslouží si takové nařčení, viz.komentář.
S MUDr.Kovářem,ortopedem, jsem velmi spokojena.Je to lékař i člověk na pravém místě.
"Dr." Zdeněk Kovář, ortoped Třebíč a Mor. Budějovice nemá s lékařskou etikou, odbornosti a přístupem k pacientovi nic společného.
Na LDN Mor. Budějovice, kam má pravidelně docházet na lékařská konsilia k pacientům, si tato v mnoha případech pouze vykazuje a nechá proplácet zdravotními pojišťovnami. Vůbec neví kterého pacienta na LDN viděl a vyšetřil a kterého pouze pojišťovně "vykázal"!
Jeho, více než 30-tiletému pacientovi, kterého měl v LDN ortopedicky vyšetřit a sepsat výsledek vyšetření, což neudělal, po velkých problémech předepsal poukaz na invalidní kompenzační pomůcku. Ale v době napsání poukazu si tento "MUDr." nebyl jistý, zda-li to byl pacient pouze "vykázaný" zdrav. pojišťovně nebo skutečně "vyšetřený" a následně též vykázaný.
Po další návštěvě u něj v ordinaci, kdy měl ze zákona potvdit žádost o další kompenzační pomůcku pro invalidního pacienta, se stalo něco, co nelze z lidského hlediska při sebevětší snaze pochopit, si vysvětli a už vůbec ne omluvit.
Z RUKY rodinného příslušníka, který za invalidního pacienta vše vyřizuje, VYTRHL POUKAZ NA INVALIDNÍ VOZÍČEK a s výrazem v očích člověka šíleného začal vystavený poukaz na invalid. vozík pro invalidy před rodinným příslušníkem TRHAT a pokřikovat: A TEĎ UŽ NEMÁTE NIC! JÁ JSEM VAŠEHO RODIČE NA LDN VUBEC NEVIDĚL, TAK JAK JSTE MI MINULE SDĚLOVALI ...
Tento pseudolékař sice za totality vystudoval VŠ, ale praktický a etický život je mu na hony vzdálený, lékařskou přísahu, kterou musel i tehdy a již před mnoha lety skládat a jí přísahat už dávno nezná.
Tímto svým zákeřným činem, za který by se nemusel stydět žádný řezník, čehož by ale nebyl ani řezník schopen, potvrdil, že etika, lékařská přísaha, morálka a odbornost neni jeho akreditace.
Takovýto ODPAD lékařské vědy patří úplně jinam, ale určitě ne do zdravotnictví.
Ledaže by zdravotnictví této republiky bylo na úbytě a to právě díky takovým PSEUDO-DOKTORUM, jakým je "MUDr." Zdeněk Kovář-totalitně zakrnělé fosilium HOMO SAPIENS PSYCHOPATICKÝ.
Jeho mnohočetné chybné diagnózy a tím zapříčiněné následné trvalé následky vč. trvalých bolestí u dalších pacientů zde nebudem dále rozepisovat, stačí, že existují a jsou varující.
Závěr: Pokud chcete mít problémy a nevyléčené diagnózy z oblasti ortopedie, tak určitě navštivte tohoto nejlepšího, totalitně zakrnělého PSEUDO-DOKTORA Kováře, nechoďte za kovaříčkem. Tento zakrnělý "doktor" působí v Nemocnici Třebíč nebo na poliklinice Mor. Budějovice, a neposledně i na jeho "pravidelných, vykazujících besedách" na LDN Mor. Budějovice, kde o stare a nemocné spoluobčany nejeví tento zrůdný pseudodoktor už teprve žádný zájem! ...
Ať žije a umírá české zdravotnictví, tak jak dosud a to ještě rychleji!
Čím dřív chcípne, tím lépe pro vás!
Nebo chcete, pojištěnci, toto chcípání zastavit, takové SMEJDY-DOKTORY konečně eliminovat?
Tak se nebojte a začněte tady a IHNED jednat!
Děkujeme předem všem, kteří se neboji a skutečně jednat začnou.
je to příjemný ochotný doktor...dokáže si pohrát se zubem a trhání je až ta poslední možnost ....prostě je super
Marie Plhalová
Vynikající, ohleduplný, trpělivý a ochotný lékař.
s lepším lékařem jsem se nesetkala, je výborný
l.e
S panem doktorem se znám už delší dobu, zažil se mnou už mnoho nemilých starostí ale vždy jednal se mnou jak v rukavičkách. MOHU JEN VŘELE DOPORUČIT
L.S
Pan doktor Kovář, je opravdu velmi dobrý ortoped. Měla jsem s ním tu čest víckráta pokaždé, jsem byla nadmíru spokojena, vlídný přístup i léčebné metody.
N.S
Pan doktor Kovář je vemi dobrý ortoped.Měla jsem tu možnost být u něj ze zlomenou rukou.A musím říci,že byl velmi dobrý a ochotný.