Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Romana.M
Doktor s lidským přístupem k pacientovi který vás vyslechne a vše podrobně vysvětlí.V ordinaci má možnost udělat crp test takže antibiotika nepíše zbytečně.Sestra je také velmi příjemná a ochotná.
Novák
Na vstupní prohlídku objednán na 8:00.Přijmut v 9:00.Tudiž sedíte s nemocnými lidmi hodinu v čekárně.Hrůza.Za mě bych nedoporučil.
lilie61
Dobrý den pan doktor, není ochoten při bolesti břicha vás prohmatat a při vysoké horečce ani vás neposlechne tak se potom nedivím že ještě přibírá pacienty z důvodů už jsem pochopila, protože dobří doktoři mají plno , sestra je velmi ochotná . s pozdravem pacient
Rock
Pan doktor je velmi milý, pečlivý a hlavně přímý. Na pacienta si udělá čas a vyšetřuje hodně podrobně. Nerozhazuje antibiotika po hrstech, ani není fanatický propagátor homeopatie a doplňků stravy, jako mnozí jiní, s nimiž jsem se v životě setkal. Z jeho přístupu je cítit, že medicínu bere jako poslání a ne jako stroj na peníze, což se dnes hned tak nevidí. Sestřičku má příjemnou a ochotnou. Vřele doporučuji!
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Prostějově
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Prostějově
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Prostějově