Hašek
Je tomu již dva roky co mé manželce diagnostikoval a měsíc léčil virózu. Poté na její žádost ji poslal RTG plic. Bylo již pozdě, rakovina mi během následujících dvou měsíců mou nejmilovanější vzala navždy.
I.P.
Pan doktor mi diagnostikoval recidivu uskřípnutého mezižeberního nervu, jeho snaha o fyzické napravení vedla ještě k větší bolesti a jeho konstatování, že to tedy takto nejde... Na dotaz a prosbu o opíchnutí postiženého místa mi bylo řečeno "mohl bych vám propíchnout plíce". Takže jsem byla ráda, že jsem odešla, nikdy více.
Bábovková
Pan doktor je skvělý odborník,má velké znalosti i v jiných sprec.oborech v ortopedii,urologii,vyřeší i všechny kožní problémy.
Je ochotný pomoc i mimo ordinační hodiny.Jsem mu vděčná za záchranu života,kdy okamžitě poznal urosepsi a nasadil správnou léčbu.
Je vždy příjemný,ochotný a pečlivý.
Dlouholetá pacientka.
Nechci nijak hodnotit jeho znalosti. Ty budou asi super. Někdy z něho mám dobý pocit, ale jindy zase ne.
Přijde mi, že si mě vůbec nevyslechne. Vůbec mě nenechá nenechá dolmuvit, přeruší mě a hned určuje diagnozu. Místo toho, aby si mě vyslechl, co se mi stalo, jak to začalo, jaké jsou všechny symptomy, tak mě velice často přeruší a nenechá mě domluvit.
Miroslav
Ochota, vstřícnost, vlídný lidský přístup i k nelékařským problémům, žádné zbytečně kontroly v průběhu léčby, žádné dlouhé vysedávání v příjemné čekárně, žádné předbíhání "známých"....po zkušenostech u jiný h praktických a závodních lékař7 naprostá spokojenost.....
ilhauz
Neuvěřitelný přístup bez jakéhokoli zájmu. Za zdvořilým pozlátkem je naprostá lhostejnost hraničící s nedbalostí.
ivca63
K panu doktorovi chodím 20 let a jsem maximálně spokojená. Skvělý diagnostik, ochotný, vstřícný. Neměnila bych. A nikdy mu nepřestanu být vděčná za to, co udělal pro naši maminku, která, bohužel, nebyla jeho pacientka. A pro nespokojence - proč chodíte k lékaři, kterého kritizujete a pomalu z něho děláte Mengeleho? Není nic jednoduššího než jít o dům dál!
Iva Hoffmannová
Aneta
Každá bolest je od páteře a vše se léčí odblokováním v ordinaci.Ani jedna pořádná kontrola v průběhu 15 let,vypadate dobře tak jste zdravá ...Nechtějte vědět, co všechno mi zanedbal!!! K odbornému lékaři nikdy žádné doporučení, dokud nezkolabujete...atd...
JE TO LÉKAŘ JAK MÁ BÝT - ZEJMÉNA S PŘIHLÉDNUTÍM NA PSICHYCKOU STRÁNKU PACIENTA
Pan doktor je velice schopný odborník.Má velký přehled ve všech oborech všeobecného lékařství. Jako lékař,ale jako obyčejný pacient dokáže pochopit problémy nemocného člověka,dokáže pochopit,povzbudit a bez zbytečných komplikací pomůže překonat potíže,způsobené nemocí pacienta.Já osobně si takto představuji přístup k nemocnému,kterému pomůže v jeho nemoci úspěšně zvládat jeho problémy.
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Liberci
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Liberci