Zobrazit ostatní profily kardiologů v okolíCeník
Hana Svob.
Perfektní přístup ve všem. Pan doktor profesionální expert, chápe i malé děti, vše pečlivě vysvětlí. Sestřička skvělá, milá, napomocná, pomohla zabavit dítě s úsměvem když bylo potřeba anižby musela. Děkujeme za zkušenost, že i takhle může a měla by vypadat ordinace a přístup k malým dětem u lékaře.
Děkujeme
Zuza W.
Příjemný a sympatický doktor. Šla jsem tam v 21. týdnu těhotenství na srdíčko prtěte. Vyšetření proběhlo snad do pěti minut, vše v cajku samozřejmě. Sestřička byla usměvavá a vstřícná Ordinace, čekárna, toalety, celé prostředí je takové malé ale útulné. Spokojenost.
Jako kardiolog je dobrý , kéž by však nálezy které zjistí uměl předat včas i jiným odborníkům , nebo alespoň doporučil kontrolní návštěvu pacientovi u jiného specialisty ....
Přiznám se - tohle je hodně osobní .
Pan doktor Jelínek má v péči mého skoro 17 letého syna již několik let. Při každé kontrole je velice příjemný, všechno nám vysvětlí. A stejně tak i jeho sestřička.. Neměnili by jsme.
Moc se těším červen a Pana doktora zase uvidím.
Dobrý den
Jako aktivní sportovec byl syn na kontrolním vyšetření. Pan doktor mu objevil vážnou srdeční poruchu a nařídil zákaz veškerého sportu a namáhavého pohybu.
Vzhledem k závažnosti této diagnozy jsme podnikly 2 kontrolní vyšetření v renomovaných nemocnicích, kde žádnou takovou diagnozu nepotvrdili !!!
Doporučuji proto všem, u kterých pan doktor našel nějakou srdeční vadu a zve si pacienty na pololetní kontroly, aby absolovovaly kontrolní prohlídku na jiném odborném pracovišti.Třeba se vám také stane, že jinde nic neobjeví a vy jste zdraví !
U tohoto lékaře jsem byla na žádost naší dětské lékařky, která malé v několika měsících našla ozvy na srdíčku. Celá vyděšená jsem tak doběhla a čekala v čekárně, až mne sestra zavolá... Když se tak nestalo ani za hodinu, která uplynula od doby, na kterou jsem byla objednaná a malá začala mít hlad, tak jsem odvážila sestry zeptat, jestli na nás nezapomněla a bylo mi uštěpačným tonem sděleno, že jsem přišla o tři minuty později a z toho důvodu budu na řadě, až odejdou všichni pacienti. Věřte, bylo mi do breku, byla jsem vystrašená, několika měsíční kojenec mi tam neustále plakal a takovéto jednání jsem ještě nikdy nezažila!! Na druhou stranu, když jsem se po dvou hodinách dostala na řadu, pak doktor byl na rozdíl od sestry velmi příjemný a ochotný a veškerá vyšetření mi srozumitelně vysvětlil. Je mi líto, že z důvodu chování jeho personálu nemůžu dát jiné hodnocení a myslím že "sestra" s takovýmto chováním do ordinace nepatří.
Pan doktor je velmi vstřícný a pečlivý. Má lidský, klidný přístup. Dodržuje časy, na které jsou pacienti objednaní, což jinde zdaleka není samozřejmostí. Velice ráda jsem k němu přešla z jiného zdravotnického zařízení a byla jsem jak "jiříkově vidění". Co je zde samozřejmostí, jinde bylo na obtíž. Mohu jen doporučit. Příznivé atmosféře jistě napomáhá i milá sestřička.
pan doltor Jelínek je prostě nejlepší
Naprosty profesional, velka spokojenost
Upravit nebo spravovat profilKardiologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Kardiologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Kardiologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně