Zobrazit ostatní profily diagnostiků v okolíCeník
G.B.
Jsem vděčná, že jsem se dostala zrovna k panu doktorovi. Moc milý, optimistický a laskavý. I přes můj veliký strach z onemocnění mě povzbudil a z vyšetření jsem odcházela vlastně dojatá, že jsou i takoví doktoři, kteří se chovají k pacientovi lidsky, vše jim vysvětlí, snaží se je uklidnit a přesto zůstat profesionální. Děkuji moc. Vřele doporučuji!
Kristýna a Kuba
Svérázný pan doktor s osobitým přístupem. Velice pečlivý při vyšetření, milý, vtipný a lidský. Jediné s čím musíte počítat jsou fronty, než se dostanete na řadu, (což o něčem také vypovídá) rádi si na takového lékaře člověk ve frontě až na schody počká.
Z.Dubnova
Pan doktor je pravem povazovan za nejlepsiho diagnostika v Evrope.je naprosto uzasny,mily,obetavy,neznam zadneho lepsiho doktora
Jakub Rathuský
největší frajer a rocker,
lepší doktor snad nemůže být,
velmi milý a vtipný,
mám s ním jenom ty nejlepší zkušenosti a mohu ho vřele doporučit
Tereza
Nejlepší doktor,kterého jsem doposud navštívila.Velmi lidsky přístup a neskutečne milý a příjemný pan.DOPORUCUJI.
Petra P.
Nejlepší lékař, skvělý, hezký, milý, příjemný. No prostě ho zbožňuji!:) Nepoznala jsem za svých 28 let života lepšího lékaře.
Andrea
Pro pana Hříbala jakoby doktořina snad ani nebyla práce, ale životní poslání, které dělá s neuvěřitelnou lehkostí a chutí. :) Ten vtip a pozitivní energie, nemluvě o vřelém přístupu k pacientovi, se zkrátka dneska už jen tak nevidí a s klidným srdcem říkám, že je to člověk na správném místě. Děkujeme. :)
michal8d
První lékař po roce a půl, který byl schopen určit objektivní příčinu bolestivých problémů v pohybovém aparátu. Nebýt jeho, byl bych léčen zřejmě dodnes antidepresivy, kteří usoudili, že bolest je "v hlavě".
Varačka od Sokolova :-)
Poslední dva roky jsem bohužel navštívila hodně lékařů díky mým zdrav. potížím a můžu říct, že po špatných zkušenostech mě setkání s panem doktorem Hříbalem absolutně ohromilo a hlavně uklidnilo, že přeci jen jsou mezi lékaři Lidé s velkým L, kteří jsou lidští, vyslechnou si Vás a hlavně s Vámi mluví, narozdíl od těch ostatních, kteří jen cvakají na klávesnici a pokud se nezeptáte, tak se ale vůbec nic nedozvíte... Úžasně milý človek a skvělý doktor, abych to shrnula :-)
Takových lékařů, kdyby bylo víc.Prostě max spokojenost.