Ivana
Skvělý lékař. Jako nemobilní pacientka si nejvíce vážím toho, že pan doktor je ochotný navštívit pacienta doma.
Švejdová
Doktor je vstřícný k pacientovi, poradí,podpoří, ve své praktice je velmi znalý. Jsem spokojená s doktorem a jsem ráda že jsem pod jeho vedením. DOPORUČUJI!
PhDr.Jiří Suchý
Pan doktor Hospodka je velmi dobrý lékař.Je komunikativní,má pochopení pro pacienta.Oceňuji take možnost flexibilního objednání.Problém srozumitelně vysvětlí,ukaže, poradí popř. doporučí specialistovi.Mám u něj pocit,že se snaží mne pomoci a vyléčit,mám k němu důvěru.A to jé je pro pacienta velmi důležité.Dobrý pocit zvyšuje ochotná a vstřícná sestra.
Vyhovuje mi flexibilita (komunikace, možnost návštěvy mimo ordinační hodiny, pořadník v ordinačních hodinách), velmi slušné vystupování (i to bohužel v ČR bývá nadstandardní služba). Léčba vždy úspěšná, ve vhodných případech jsem byl předán specialistovi, často s osobním doporučením. Doktor Hospodka naprosto splňuje mé požadavky na praktického lékaře, proto velmi rád doporučím.
jeden z nejlepších doktoru
Velmi dobrý lékař, ochotný je fajn.
Nic moc, péče přes počítač, preventivní prohlídky O. O vše si člověk musí říct.
Divný systém pořadí, do ordinace chodí pořád s půlhodinovým zpožděním
je to moc dobrý lékař
Smejkalovi
Velmi dobrý lékař. kdykoliv jsme potřebovali, byl ochoten bez prodlení přijet i domů.