Ord. praktického lékaře gynekologa
Vilémovská 500, Velký Šenov

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

I

S panem doktorem Havelkou jsem byla vždy spokojená, vůbec nechápu negativní komentáře, které tu zaznívají. Při každé kontrole byl milý, vždy mi vše vysvětlil, nemám na něj žádnou stížnost.

Jsem s panem doktorem velice spokojena. Je to velká škoda že pan doktor ve Velkém Senově jako lékař končí..Je to profesionál.Janoušková.

Z

Tento pan doktor je velmi milý, vstřícný a ochotný, je příjemný a vůbec nechápu komentáře výše, že by byl arogantní a urážel, to mi k jeho povaze vůbec nesedí. Je to člověk, kterému se nebojím svěřit s jakýmkoliv problémem.

Pan doktor je jeden z nejlepších doktorů, kterého člověk může mít... vždy mi dokázal neskutečně pomoc a poradit. Nikdy bych ho nevyměnila...

je velmi hodný a umí určit co s člověkem je

T

Pan DOKTOR Havelka je velmi milý a vstřícný, léčí skvěle!

KAŽDÝ LÉKAŘ MÁ SVÉ CHYBY A NEZNAMENÁ ŽE KDYŽ JEDNOU NĚKOMU HNED NEPOMOHL ŽE JE ŠPATNÝ LÉKAŘ A ZAJÍMALO BY MNĚ PROČ K NĚMU TEDY TI CO S NIM NEJSOU SPOKOJENI VLASTNĚ CHODÍ.

Plně se ztotožňuji s negativním hodnocením, pan doktor je opravdu nemluvka
který nic nevysvětlí, jeho vyšetření považuji za špatnéjen aby to bylo
hotovo a byly penízky. Dámám které ho chválí doporučuji navštívit
ordinaci v Sebnitz potom budou mluvit jinak.
podotýkám že se mluví česky.

S panem doktorem jsem spokojená,má letitou praxi,na mne byl vždy milý.za pozornost stojí i to,že všechna negativní hodnocení,která jsem četla,jsou behem pár dní psána ze stejného IP...

Po prohlídce jsem začala mít výtok který nepřestal dokud jsem se chodila
léčit k panu doktoru. Po několika prohlídkách a týdnech lečení jsem navštívila
jiného doktora a mám klid.