Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Tina
Lékař mi opakovaně ordinoval nadbytečnou medikaci (antibiotika), což bohužel vedlo k hospitalizaci. Myslím, že jeho přístup k léčbě nemocí je nevhodný.
Tina
S panem doktorem jsem byla spokojená, dokud šlo o "malé" věci. Vše mi vysvětloval a choval se s úctou. Nicméně, když mi při vleklých zánětech dokola předepisoval antibiotika a já skončila až v nemocnici s vybitou mikroflorou a kolitidou, můj názor se změnil. A tak jsem změnila lékaře a od té doby, ani jedny antibiotika, bere mi rovnou krev pri kazdem podezreni a pise mi jen ty leky, ktere jsou nezbytne.
Dobrý.
Velice dobrý a ochotný pan doktor nikdy bych neměnil. Mohu jedině doporučit.
Velmi schopný lékař !!!!!
Výborný lékař s citlivým přístupem a trpělivostí k pacientovi. Je spolehlivý, pečlivý a vždy příjemný s profesionálním přístupem. Paní sestřička je také výborná, jejich splupráce je vynikající.
Letos jsem se dožil věku 96 let a velkou zásluhu na tom má lékařská péče pana doktora.
Přeji oběma pevné zdraví. Ing. Vojtěch Kopecký
Je to můj lékař a jsem moc ráda,že patřím do jeho pacientů.Je spolehlivý,pečlivý,no prostě super doktor.Všichni kdo se k němu nedostali mi ho závidí.Děkuji za jeho přístup,za starost a pečlivost.Věra Fajmanová
Pan doktor je to nejlepší. Chodím k němu já i můj manžel nikdy jsme si na něj nemohli stěžovat. Je vždy milý a ochotný. A polopaticky každému vše vysvětlí. Je pravda, že tam člověk dlouho čeká, ale je pravdou o to, že když je tak dobrý, tak má i velmi mnoho pacientů. Každému pacientovi není dvacet a nemá jen angýnu. Jen je obrovská škoda, že odešla p. Živná. Nová sestřička zatím nemá její rychlost, trpělivost a vlídnost ... snad se zapracuje.
Vřele doporučuji.
Mila H
Ze všech lékařů co znám i těch dobrých je prostě nejlepší.Příjemný,ochotný,chápající.Sestřička je hodná .příjemná.lepší jsem taky nepoznala.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Boskovicích
Praktičtí lékaři v Novém Městě na Moravě
Praktičtí lékaři v Moravském Krumlově