Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Lenka Jirsáková
Pan doktor je nejlepší. Chodím k němu už třicet let a jsem naprosto spokojená. Doporučuji ho všem ženám. Chodí k němu i mé tři dcery.
Tralala
Pan doktor je vždy příjemný, dokáže poradit.. Mou maminku vyléčil z opakovaných miomů a porodila díky jeho péči další 2 krásné děti. Doporučuji.
Marissa N.
Pan doktor Dyňka je užasný lekař před 8 lety jsem rodila dceru ve 23 tydnu a jen díky panu Dyňkovi jsme obě prežily a jsme zdravé velký díky. Je to nejen gynekolog ale i skvělý psychiatr :D máme ho moc rádi.
Jája
Myslím že se pan doktor zajímá jen o to co je pro něj hodně jednoduché . Manželka mu hodně důvěřovala a teď skončila v péči jiného lékaře který se znaží dát tu paseku kterou napáchal dohromady . Nepokládá za nutnost oznámit pacientce že má v děloze miomi (a o dělohu nejspíš přijde )a jen říkal že tam něco má . Takže za nás určitě UŽ NEDOPORUČUJEME !!!!!!!
Mamina :)
K panu doktorovi chodim odjakziva a nemenila bych. Ted cekame miminko a ja se na navstevy vzdy tesim. Mohu mu naprosto duverovat a vzdy rad a profesionalne poradi s klidem a usmevem na tvari. Takze vzdy trpelive vycekam ty ponekud dlouhe cekaci doby a ne vzdy milou sestricku! Profesionalita pana doktora za to vse stoji!
Nováková
K panu doktorovi chodím již mnoho let, mám 4 dcery, takže mé návštěvy byly velmi časté. Dnes k panu doktorovi chodí i mé dcery a naše spokojenost je velká. Klidný, milý profesionál .... Děkuji
Před lety jsem k panu doktorovi přešla od jiného, který mi nebyl schopen víc jak rok vyléčit dost nepříjemnou a partnerský život komplikující drobnost, které mě pan Dyňka zbavil za měsíc. Nyní jsem těhotná, takže ho navštěvuji dost často a jsem s jeho přístupem naprosto spokojená. Je klidný, příjemný, dovede podpořit.
Maximální spokojenost :-).
Chodím k němu již mnoho let. Dokáže mi pomoci nejen jako lékař, ale také jako člověk.Je citlivý, ochotný, milý a vždycky má dobrou náladu. Prostě pohodový lékař, u kterého se nebojíte ani horších zpráv.
zlatej...:-)