Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolíCeník
Marie
Úžasný přístup k pacientům i k doprovodu, za mne nejlepší veterinář v Plzni .
Pracuje z lásky ke zvířatům , toleruje páníčky :-) , vyšetření bez stresů , pracuje i o víkendech .
M.Ř.
Doporučuju všem tohoto pana doktora.Je to člověk na svém místě.Je ochotný a velice obětavý.Pomohl i mimo ordinační hodiny.Neni drahy a za 14let jsem nenarazila na lepšího veterináře a že jsme jich prošli hodně.
Veronika Matasová
Pan doktor je úžasný člověk, který ví co dělá. Empatický, ochotný, klidný. Vše vysvětlí, snaží se najít řešení na každý problém. Pokud pomoci nejde, tak člověka v těžké situaci podrží a domácího mazlíčka nestresuje. Vše je bez stresu a zátěže pro všechny. Vstřícnost a laskavost na prvním místě.
Monika
Ochotný Pan veterinář, který nám vždy pomohl a poradil. Velmi milý a vstřícný přístup k pejskům i majitelům. Jsme moc spokojeni a jsem velice ráda, že sem chodíme.
N.Wolfova
Velmi dobrý lekar perfektní přístup a profesionalita jsem ráda že mohu se svým mazlickem k němu chodit
Jaroslav Heřman
Je dlouhodobě spolehlivý, když mu zavoláte i mimo ordinační hodiny, snažil se pomoci fence i přesčas. I naši parkoví veterináři (tj. skupina pravidelně konzultujících pejskařů ze společného parku) ho velmi doporučuje !!! A není zbytečně drahý!
Kristýna
Neskutečný veterinář.Vždy odborník na svém místě.Ke zvířátkům láskyplný přístup a šetrnost. Za mě 100% spokojenost ve všech směrech.
Lubomír Lukašák
Ochotný personál a velmi příjemné prostředí. Konečně jsme našli to správné místo pro našeho pejska. Doporučuji všem kterým nevyhovuje jejich současný veterinář a hledají alternativu v Plzni .