Ordinace
Poříčí 1256, Velké Meziříčí

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Ordinace

Velmi dobrý diagnostik, ochotný poslat na různá vyšetření pokud usoudí, ze je to nutné. Mám k němu z medicínské ho hlediska plnou důvěru.
RF

Velmi dobrý diagnostik! Řekl bych, že špičkový a to je "obvoďák"!!!. Dokázal u mě objevit problémy, které nedokázali lékaři na odborných pracovištích. Z některými výše uvedenými hodnoceními zásadně nesouhlasím. Má-li
pacient kašel, nechť jde do lékárny přímo nebo musí dle pořadníku si počkat. Že je nepříjemný? Ano, i mě se nelíbilo,
když mi řekl: ".... musíte shubnout min.10kg, jinak budete mít problémy.... " Kdo by hubnul, že? Vážím si ho, i jeho přirozeného způsobu jednání. Že má plnou čekárnu? Asi proto, že je dobrý. Každý má možnost se přeregistrovat. I já to kdysi udělal a po 5-ti letech jsem se rád vrátil. Přeji mu pevné zdraví, spokojené pacienty a aby se nenechal otrávit.

Náš rodinný doktor, máme k němu plnou důvěru.

Opravdu velice dobrý diagnostik. Ochotný a vstřícný, dlouhodobě léčí naši rodinu a jsme s ním velice spokojeni. Druhými dveřmi bere pacienty, kteří z důvodu snížené imunity (např. protinádorová léčba) nemohou čekat v čekárně mezi nemocnými.

velmi dobrý diagnostik, ochotný a vstřícný

Jako doktor asi dobrý, ale protože si vzal pacienty za lékařku, která šla jinam, tak čekání na něj je neuvěřitelné. Snaží se s každým si jeho problém hodně probrat, což u důchodců znamená - jeden pacient půl hodiny u lékaře. Potřeboval jsem po 3 letech něco na kašel, protože už jsem to cítil až na průduškách a přišel jsem do čekárny čtvrt hodiny před začátkem ordinační doby a zapsal jsem do do pořadí na ten den jako šedesátý pacient :-((