Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
suchomeljiri
Pan primář Zdeněk Cichý mi provedl výměnu kyčle.Velmi kvalitní práce provedená šetrně ke svalstvu nohou.Umožnilo mi to neuvěřitelně rychlou rehabilitaci .Už v nemocnici se mi s berlemi dobře chodilo.Z tama jsem jel rovnou do lázní Klimkovice ,kde jsem každý den dělal velké pokroky .A byl jsem na tom podstatně lépe než pacienti operovaní .miniinvazivní metodou.Méně.invazivní způsob pana primáře je mnohem lepší.V lázních byli s výsledky rehabilitace velmi spokojeni,Po 6 týdnech jsem zapomínal nosit berle -neúmyslně.Nyní 4 měsíce po operací jezdím na dlouhé cyklistické výlety,kochám se krajinou a neruší mě žadná bolest v noze.Jiří S
MACH V.
Chtěl bych touto cestou poděkovat panu primaři za vysoce profesionálně provedenou, velmi těžkou, reoperaci kyčelního kloubu. Jsem šťasten, že tři roky trvající bolesti po provedení první operace kyčle, jiným lékařem a v jiné nemocnici, jsou pryč. vm
Pan primář je nejen dobrý ortoped,ale i skvělý člověk.V každé situaci poradí pacientům,pomůže zvládat těžkosti po operaci.Najde dobré řešení i v situaci která je již poměrně méně zvladatelná pro pacienta i pro danou chvíli.Usnadní pacientovi další životní cestu po těžké kombinované operaci.Chtěla bych touto cestou poděkovat panu primáři i jeho dobrému kolektivu lékařům,sestrám i asistentům při operačních zákrocích i na odděleních za jejich oddanou práci a za příjemné vystupování a jednání s pacienty.Pana primáře mohu jen doporučit,je to skvělý odborník a lékař. E.Jur.
Pan primář a jeho kolektiv jsou užasní lidi, prošla jsem už více nemocnic, ale s takovou profesialitou, lidskostí, jsem se nikde nesetkala.Ráda si na ně vždy vzpomenu, když slyším negativa na lékaře.Patří Vám všem velký obdiv.
Dalibor
Výborný specialista a super kolektiv.
Šromová
Pana primáře mohu jenom doporučit. Je to velice dobrý odborník a specialista.
jarda
Pana primáře i kolektiv jeho oddělení mohu pouze doporučit ,profík na svém místě!
Neumannová
solidní
Upravit nebo spravovat profilOrtopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Ortopedové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Ortopedové s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě