Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Hana Sajbidorova
Díky péči fajn doktorům přežilo nalezené koťátko,které bylo na umrění a museli mu vyoperovat ocicko. Děkuji za péči i za přístup všech doktorů. Koťátko Barča si užívá života!
Jsme velmi rádi že jsme navštívili tuto ordinaci, jinak už by jsme byli bez našeho psíka.
Všem doporučujeme, profesionální tým, výborná komunikace a lidský přístup k mazlíčkům.
Zvláště děkujeme MVDr. Šípkovi a MVDr. Marečkové.
Jsem velmi ráda, že jsme objevili MVDr Blažka a jeho (jejich) veterinární ordinaci. Máme pět kočiček a kromě pravidelného očkování se sem tam objeví nějaká zdravotní patálie, měli jsme taky jeden porod a následné potíže kočičí maminky. A přístup všech z Pavlovic BYL a JE vždy BEZKONKURENČNÍ. Pomohou, poradí, uklidní. To vše za skvělé ceny a s láskou ke zvířátkům i pochopením pro jejich vystrašené páníčky. Děkuji!!!
Eva
Vynikající kolektiv lékařů úžasný přístup jak k lidem tak zvířátkům.Vybrat jednoho doktora nemůžu poněvadž se mě úžasně věnovali všichni a stáli při mě všichni když jsem musela vyslovit to rozhodující pro mě strašné slovo ukončit trápení-uspat.I když do ted mám výčitky moje maminka vždycky říkala,že kočka má 7 životů,ale ta má měla jen jeden.Ale všem moc a moc děkuji za psychickou pomoc.Někdo si bude myslet,že jsem asi blbá,ale byla jsem vychovaná k vážení si němé tváře a to mě zůstalo.
Alena Možnařová
Lékař opravdu na úrovni, jak po odborné stránce, tak i přístupu k lidem !!!
Jen mě mrzí, že jsme k němu dostali ne-pozdě ale mohli jsme dříve.
jarkarepova
Nejlepší ordinace - profesionální, lidský přístup! Celý pracovní tým je na úrovni, milí, ochotní. Máme 5 psů, ráda za nimi dojíždím!
Šárka Hemerová
Nejlepší veterinární lékař jakého kdy můžete potkat. Perfektní, laskavý přístup, neuvěřitelná ochota, která už se dnes jen tak nevidí. Dojížděla jsem do této ordinaci i z Prahy, aniž bych o tom vůbec přemýšlela. Celý tým je skvělý, vřele doporučuji! :)
Eva a Josef
NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍ veterinární ordinace v okrese Břeclav. VŠEM PÁNY!!!! DOKTORY MOC MOC DOPORUČUJI!!! Skvělý přístup, vyšetření, operace, následná péče a po finanční stránce prostě JEDNIČKY s hvězdičkou - klobouk dolů před Vámi!!!! Podle mě nemáte konkurenci. Ještě jednou moc děkujeme a hlavně náš Jack Rasslík Chico - bez Vás už by tady nebyl!!! ;-)
nolemi
Jsou to velice výborní lékaři,nikdy neodmítnou,pomužou v jakékoli situaci a jsou ochotní v kteroukoli hodinu..mohu jen doporučit,,vubec nejsou drahí.. jsem velice spokojená ,máme 2 pejsky..a finančne to je u těchto lékařu velice dobré..ne jak v BV nebo HO....
st.herbenova
Velmi dobrý lékař, operoval nám pejska a vysvětloval synovi, proč to stálo 700kč i když se nám to s narkózou nejeviło drahé. Ještě jednou touto cesou děkujeme.