Promoval jsem v roce 1999 na 3. lékařké fakultě Univerzity Karlovy a první zkušenosti sbíral na Gynekologicko – porodnickém oddělení Fakultní nemocnice Královské Vinohrady v Praze. V roce 2002 jsem nastoupil na totéž oddělení Oblastní nemocnice Kolín, kde působím doposud jako zkušený lékař školitel a vedoucí lékař ústavních služeb.
Jsem držitelem nejvyšší možné specializované způsobilosti a školím mladé lékaře. Mám zkušenosti z operačního a porodního sálu. V roce 2012 jsem získal atestaci z urogynekologie a jsem držitelem několika mezinárodních certifikátů kvality ultrazvukové diagnostiky v těhotenství.
Ve volném čase rád kondičně běhám, jezdím na kole a cestuji.
Česká průmyslová zdravotní pojišťovna + 4 Více
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíSlužby a ceník služeb
Jak fungují ceny?
Hledejte v názorech
Pan doktor je perfektní lékař a skvělý člověk. Krásně mě provedl celým těhotenstvím. Vždy vše vysvětlí, popovídá si s Vámi a navíc dokáže zpříjemnit den, jelikož má o pacientky zájem a vždy najde slova, kterými potěší. Jsem s ním naprosto spokojená a rozhodně bych neměnila.
Na pana doktora Adámka jsem dostala tip od své dobré kamarádky.Doktor Adámek je profesionál ve všech směr, nemohla jsem udělat líp a přestoupit k němu. Během dvou těhotenství, byla jeho péče skvělá a můžu jen doporučit.
Pan doktor je vždycky s úsměvem, sympatický a vstřícný. Nebála bych se ho zeptat na cokoliv. Měla jsem zdravotní problémy, ale byla jsem v naprostém klidu, protože jsem věděla, že pan doktor má všechno pod kontrolou.
Ke gynekologovi se obvykle ženám moc chodit nechce. To ale neplatí u p. doktora Adámka. Já se snad dokonce i těším na každou kontrolu. P. Adámek je profík, ale s lidským přístupem! Vždy mi vše vysvětlí, poradí, vyšetření dělá precizně. Mám za sebou jedno těhotenství v jeho péči a po celou dobu byl mně, jakožto vyplašené prvorodičce, velkou oporou. Pokud nechcete trpět s nohami do praku s trapným tichem a vyhořelým lékařem se znuděným obličejem, začněte chodit k p. doktorovi Adámkovi! S ním se kolikrát při vyšetření i zasmějete! Pana doktora mohu doporučit všema deseti!
Pan doktor je velmi sympatický a lidský. Jeho projev a empatie, společně s podrobným vysvětlením je úžasný. Provedl mě celým těhotenstvím a mohu říct, že jsem se na návštěvu u něj vždy těšila a těším...
V těhotenství jsem si vybírala nového gynekologa a nemohla jsem si vybrat lépe. Pan doktor je milý, vstřícný, empatický a hlavně usměvavý.
Kéž by bylo takových lékařů více.
Pan doktor je profesionál, člověk na svém místě. Při první návštěvě jsem byla nervózní, předtím jsem vždy chodila na gynekologii k doktorkám. Ale pan doktor svým milým přístupem a vtipem atmosféru uvolnil, nakonec jsem prošla celým těhotenstvím právě u něho.
Paní sestřička je taky moc milá, doporučuji!! :)
Lékař je velice ohleduplný, v jeho péči během mého těhotenství jsem se cítila v dobrých rukou. Je lidský a chápavý. Komunikace probíhala bezproblémově, bez ostychu se ptát na to, co mě zajímá
Pana doktora mohu doporučit. Mimo to, že je profesionál, má velmi lidský přístup a je empatický. Dokázal vždy dobře poradit a pomoct. Díky němu máme teď miminko. Skvělá zkušenost, jak při klasické prohlídce, tak i při řešení a nastavování léčby.
Děkuji Vám
Od první návštěvy ordinace, nedávno i období celého těhotenství naprostá spokojenost. Pan doktor je opravdu profesionál, který je velmi empaticky, vtipný a vždy při každém vyšetření něžný a jemný. Takový přístup a chování by měl mít každý gynekolog ke svým pacientkam.