František Strnad
Navštívil jsem zubní ambulanci p.MDDR Evy Struhárové./můj lékař je nemocen/.Byl jsem přijat i když tam nejsem registrován.Asi tak nějak si představuji profesionální a lidský přístup k pacientům.A přeji všem,kteří potřebují pomoc ,aby odcházeli od svého lékaře ,tak spokojeni -byť bez zubu-jako já.Děkuji F.Strnad
LaSta
Spokojenost na plné čáře! Vřele pana doktora doporučuji.Vždy si se vším poradil bez zbytečných bolestí.
sui
já sem taky s panem doktorem moc spokojený, všechno mi vysvětlil a hlavně to nebolelo. Mám se zubařů panickou hrůzu, ale návštěva proběhla v klidu a to mi trhal osmičku :)
borak
Vynikající odborník. Je to můj asi v pořadí šestý stomatolog, nicméně první, který mi dal chrup opravdu do pořádku. Již několik let chodím pouze na kontroly, nikde žádný kaz, což u jeho předchozích kolegů nebylo zcela běžné.
Ivana Staňková
Výborný prostě 1*.
je vynikajúci
Děkuji osudu,že mám tu čest být pacientkou i moje rodina,u pana doktora.Kdo nezažil,nepochopí,jak vysoce profesionální může dnes lékař být.Nejen skvělé ruce,ale také srdíčko,kterým umí léčit.Prostě zrozen pro tuto profesi!!!!!
perfektní, osobní přístup, lidský, snaživý, příjemný!!!!
Jednička
Výborný, pečlivý!!!