Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Michal
Byl vynikající lékař, velmi spolehlivý a odborník ve svém oboru. Zato Jeho nástupkyně MUDr. Veronika Tučková to je nejhorší lékařka, který mohla obvod po tak vynikajícím lékaři vzít.
Doktore myslíme na Vás!!!! Táňa
Nejlepší obvodní lékař jakého kdy Soběslav měla.Vždy usměvavý a ochotný pomoct,velice dobrý diagnostik,prostě lékař kterého si každý nemocný člověk může přát.Pane doktore co jste nám to udělal měli jsme Vás moc rádi a nikdy na Vás nezapomenem.Čest Vaší památce Dráža
Vynikající lékař a především dobrý a přátelský člověk. Nikdy na něj nezapomenu.
Eda.
Souhlasím s Táňou,byl nejlepší lékař,ale i přítel,který vždy pomohl.Bude mi moc chybět. Naďa
nejlepší z nejlepších!!!!! Už teď strašně chybí. Stále jsem chtěla to hodnocení napsat a moc mě mrzí, že jsem se k tomu nedokopala dříve. Táňa
Velmi dobrý, přátelský, obětavý.
Dan soběslav
Super doktůrek. Né že bych byl moc nemocný a stále ho potřeboval, ale když už jsem, jdu k němu rád a vím, že odejdu z 50% zdravý už jenom tou náladou kterou mě hned nakazí. Zbytek je na lécích v kterých se nikdy nezplete. Jen tak dál.
Tomáš
Vynikající diagnostik, obětavý, se smyslem pro humor.
Snajaal
Velice ochotný a věci znalí, znám několik případů kdy dokázal určit diaknosu na kterou nepřišli ani doktuři v nemocnicích