MUDr. Zbyněk Pospíšil

Praktický lékař Více

Kontaktní údaje

Praktický lékař pro dospělé
Zahradní 973, Zlín

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

profesionalní přístup k pacientovi pečlivý diagnostik citlivý k lidem žadný naznak arogance jako u jinych obvod lekařů světlá vyjimka v džungli našeho zravotnictví

velmi dobrý doktor,kvalitní péče o pacienty.

výborný lékař, jsem velice spokojen!!!!

Profesionální přístup, příjemný, rozumí své práci, na nic si nehraje.

K panu doktorovi chodim uz od 18-ti let a toz je pres 1O let. Jeho pristup k pacientum je vzdy lidsky a kdyz se to spoji s jeho zkusenostmi a znalostmi je to ta nejlepsi kombinace pro lekare. Vice takovych!

Velmi dobrý lékař, velký odborník a praktik, proto je u něj vždy "narváno" a u ostatních na poliklinice štípou špačky

Myslím si, že u tohoto PANA doktora není co řešit - doktor pro celou rodinu a pro každého, takového mohu doporučit každému. Jsem rád, že se stará o celou naši rodinu.

K panu doktorovi chodím už 7 let a jsem velmi spokojená. Bohužel jsem se nedávno přestěhovala dál, ale nechce se mi přecházet jinam, protože pan doktor je přesně typ rodinného lékaře, který vás zná.

T

Velice dobrý lékař včetně přístupu k pacientům. Jsme u něho celá rodina a není důvod měnit.

kompetentní,dobrý diagnostik,příjemný vstřícný.