Lepšího zubaře jsem ještě nepotkala.. neměnila bych! Velmi příjemná je i sestřička.
byla jsem u něj se synem na zákroku, nástřih a šití horní uzdičky, ač je tento zákrok (což jsem se dověděla posléze) plně hrazen pojišťovnou, nechal si zaplatit (bez předchozího upozornění) 250,- . Nehorázné!!!
Výborný, profesionální přístup, totéž platí o sestřičce. Lituji, že jsem jeho pacientkou až od svých téměř 30 let. Napravil, co předcházející "stomatoložka" napáchala. Stálo to peníze, čas a mnohdy i dost bolelo, ale jsem panu doktorovi velmi vděčná. Čas objednání u něj není jen orientační - s vyjímkou zdržení akutními případy.
J. Novotná
Skvělý stomatolog, velmi dobrý přístup, dodržuje čas objednání.
yv
U tohoto pana doktora jsem byla asi v 8 letech na zakroku a byl velice hodny. Mela jsem odmalicka ze zubaru obrovsky strach, ale pan doktor byl velmi prijemny a co si pamatuji, vubec jsem se nebala :-)
Jo zubař je perfektni mužu doporučit opravdu profík ale vadi me že se snaži dohazovat sve pacienty sve dceři ja myslim že pokud se nekdo rozhodne jit k nemu tak by mel u nej i zustat a ne je přeposilat jinak jsem velm spokojeny.
Jakub Skrebsky
Objednal jsem se na posledni chvili, presto bez problemu, rychla a presna diagnoza, ucinny zasah bez zbytecneho protahovani. Opravene zuby drzi uz pres rok, ackoli melo jit puvodne jen o provizorni opravu. Zatim nejlepsi zubar meho zivota.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Prostějově
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Prostějově