Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Veronika
Pan doktor je úžasná bytost. Respektuje volbu rodičů, je lidský, udělá si čas na vás i na vysvětlení, když se ptáte, uklidní, nestraší, nemanipuluje. Vždy jedná s klidem. Děti milují i čekárny, žádné reklamy od farma firem. Nenacpe okamžitě antibiotiky, do léčby zapojuje i byliny, které podporují imunitu a nevytváří "pacienty" pro další léčbu. Když vypisuje žádanku, vždy žádá o laskavé vyšetření.
..kéž by všechny děti měly možnost mít takového pana Doktora .
80ti letá babička po operaci žlučníku, potíže s nevolností,bolest břicha,hořko, tvrdé břicho... Přišla s problémem, Doktor ji objednal na vyšetření za 3 měsíce. Po vyhrocení problému ,kdy krevní obraz katastrofa, žluté bělmo, velké bolesti tak se uráčil jednat. Doufám, že kvůli jeho pomalosti a nezájmu ji nebude mít na svědomí.
Jana B.
K panu doktoru Muchovi chodím se svými dětmi už téměř 15 let. Vždy se setkáváme s milým přístupem, odborností, klidem... Mám k němu velkou důvěru a obě děti ho mají rády. Kéž by byli všichni lékaři jako on! Pane doktore, díky!
Kristýna P.
Lékař s lidským přístupem. Reskeptujicí rozhodnutí rodičů ve všech aspektech - včetně způsobu i místa porodu dítěte, očkováni, vyšetření, přístupu jako takového. Velké plus za absenci jakékoli reklamy v čekárně nebo ordinaci! Člověka až překvapí jak je to zvláštní, jelikož u všech jiných pediatrů jsou všude po stěnách, stolcích brožury na umělou výživu apod. Podporuje v kojení, netlačí do ničeho. Má láskyplný přístup, i tak zůstává profík co se zdraví týče.
K.Z.
Jsme s panem doktorem spokojeni.. neřeší každý kašel, teplotu a rýmu hned antibiotiky, ale snaží se najít pro léčbu cestu bez chem. zasahu do organizmu. Po prve jsme se taky setkali s homeopatiky, sama jsem tomu moc neverila, ale zabira to. Doporučuji.
lablanita
Pro mne doktor s velkým D, je to jeden z lékařů ke kterému cítím 100% důvěru.. Dá se s ním domluvit i na alternativní léčbě, což většina lékařů neumí a umět nechce. Vždy dobře poradí, jak z homeopatického, tak medicínského hlediska, přičemž respektuje názor rodiče. Jsem moc ráda, že takový doktor na našem okrese vůbec funguje a neměnila bych. Dlouho jsem hledala někoho, kdo by nám vyhovoval a našla, jsme v dobrých rukách :).
Šary K.
Pan doktor je výborný. S pětiměsíční dcerkou k němu chodíme od začátku a jsme maximálně spokojeni. Netlačí nás do očkování, se vším nám poradí, vyslechne, pomůže. K malé se chová velmi příjemně. Jsme moc spokojeni.
lamiko
Dala jsem na osobní doporučení známé i na dané recenze...o to víc jsem zklamaná. Byli jsme s dcerou u pana doktora nastřelit náušnice a ještě teď jsem rozčarovaná a mám smíšené pocity z přístupu pana doktora. Nejen že byl zákrok pomalu beze slov (víceméně s námi komunikovala sestra), ale také bez navázání kontaktu se 7-měsíčním miminkem i s rodiči. Zřejmě nás pan doktor bral jako kusovku, když k němu nechodíme jako stálý pacienti.
sussanah
Jsem s panem doktorem moc spokojená. Než jsme k němu přešli, měl syn pravidelně na podzim a jaro bronchitidy a ATB. Pan doktor nám ukázal jak tyto jeho kašle zvládat i bez ATB a už po prvním roce byl vidět obrovzký rozdíl v posílené imunitě syna. Navíc je velmi vstřícný, umí to s dětmi, dokáže si najít čas na všechny dotazy a poradí i přes telefon kdykoliv je potřeba. Dokáže kombinovat klasickou i alternativní medicínu tak, aby byl maximální zisk pro pacienta s minimálními vedlejšími dopady. Je to jeden z mála lékařů, který má moji plnou důvěru.
martina.siborova
naprostá spokojenost, přešla jsem k němu s malou když jí bylo 14měsíců a nelituji toho. před tím jsme k němu chodili na homeopatii