Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Kristina
Skvělý přístup a radost pohledět :) pan doktor byl příjemný a pomohl mi od akutní bolesti bederní páteře.
Václav M.
MUDr. Zbyněk Krasu zaslouží pouze chválu. Již podruhé měl syn při sportu úraz ruky a pokaždé jsme se setkali s vysoce profesionálním a lidským přístupem. Děkuji VM
Pavel
Výborný doktor, operoval mi komplikovanou otevřenou zlomeninu levé ruky a naprostá spokojenost, kromě jizev po zevním fixátoru naprosto necítím, že jsem s rukou někdy něco měl. Příkladný přístup k pacientům, skvělá komunikace, profesionál na svém místě.
novajdove
Pana doktora Krause znám dlouho,je to lékař na vysoké úrovni na kterého je absolutní spolehnutí,jeho léčení je vždy pohlazení po duši .Nedám na něho dopustit.Nováková.
Vlasta
S panem doktorem jsem velmi spokojena.Vždy přijde bolesti "na kloub" a pomůže.Je příjemný a dá se s ním mluvit.
drivebus
Jsem velmi spokojen ochotný a odborník na svém mistě.Diky za Vše co pro mne udělal .
Zdařilá operace komplikované tříštivé zlomeniny zanedbané jiným lékařem.Osteoplastika včetně osteosyntézy dopadla na výbornou.Děkuji.
Vždy ochotný, na vlastní kůži jsem zažil, že jel k případu ve svém volnu a při své dovolené. Odborník na kterého nedám dopustit.
Extra super doktor!!! Moc mi pomohl a nebral mé problémy na lehkou váhu!!!! Díky němu jsem měla žlučník do měsíce venku, jinak bych za chvíli vážila snad 30 kg, ve FN na Lochotíně MUDr. Michal Kravec mi řekl, že je to mé tělo a ať si s ním dělám co chci...děkuji moc panu doktorovi Krausovi, který mne vyšetřil a hned věci řešil!!!
Chirurgové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
Chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni