Ordinace
Kochova 816/3, Havířov

Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolí

Umístění: Ordinace Jiný

V žádném případě nedoporučuji. Pan Horák neřeší absolutně příčinu problémů, pouze hraje kolem vyšetření divadlo, jakoby měl pes umřít. Napíchá ho injekcemi, které samozřejmě zaberou na pár hodin, ale aby udělal řádnou diagnostiku, to bohužel ne. Na jiné veterině zjištěna příčina. Zvíře je o 100% v lepším stavu a bez léků!

Chodím k tomuto lékaři se svým mopsíkem již 9 let - vždy se mu dostalo velmi dobré péče - milého přístupu ošetřujícího lékaře a perfektních výsledků léčení. Nikam jinam bych se svým pejskem nešla - Chválím - moc,moc.moc!!!

B

Bohužel musím říci, že mám všelijaké pocity. Máme dva pejsky, jeden bohužel zemřel, a to díky této veterinární ordinaci. Pět doktorů se staralo na "přeskačku". Kdybych měla chodit ke svému doktorovi a každý den by mě ošetřoval někdo jiný, asi bych nebyla nadšena. Pejsek zemřel a ne na své onemocnění, ale na zanedbání péče. Druhý pejsek se zde taky léčí, zatím bezúspěšně, a to s naprosto banálním onemocněním.

Pan doktor je andel,mohu jen doporucit.Muj pejsek ma tu nejlepsi veterinarni peci.Pan doktor ma velice rad zviratka a stara se i o utulek a to je velika zasluha.Pane doktore moc Vam dekuji za Vasi peci a pomoc.Lenka Strasserova

já jsem s panem doktorem velmi spokojená,vždy mi dobře poradil a o pejska se dobře postaral. Všem doporučuji.

100 % spokojenost, s poplatky je to horší, raději si však za kvalitní péči připlatím