Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Pavel Mynář
Pn doktor Habrnal je profesionál co o něm tady píší ti negativisti tak nevím jestli si neléčí mindráky . Mě pěkně odpověděl na pozdrav zeptal se co mě trápí . Vše jsem mu řekl pan doktor se mi podíval do krku a potom ještě poslechl dýchání ( co by taky měl víc vyšetřovat při chřipce ) . Napsal mi antibiotika a poradil kapky na kašel . Já jsem s jeho profesním přístupem maximálně spokojený . Ještě k těm škarohlídům co se týče politické propagandy má tam jen fotku pana prezidenta a ohledně sestřiček proč by si nevzal sestřičku reprezantativního typu .
Pitr
Doktor k ničemu. Tento doktor vás léčí podle oka.reknete mu že máte bolavy krk a on aniž by vás prohlédl vám dá prášky.mě takto jednou léčil anginu. 3 týdny jsem bral prášky co mi napsal. Až po 3!!!!!týdnech sam zjistil že prášky nezabiraj a napsal mi jiné.nakonec jsem se ani nedolecil a odešel od něj velmi znechucen. Dokonce jsem ještě dostal vynadáno proč přecházím k jinému doktorovi když mám na to sám právo.
drlika
Uz bych k němu víckrát nešel.Podle mé zkušenosti neprofesionalní přístup(tykání...) Kdybych se nezeptal co mi vlastně je, tak to nevím. Navíc si myslím, že by v čekárně před jeho ordinací neměli být stěny polepeny papíry s politickou a propagandistickou tématikou.
člověk zpočátku neví co si má o jeho přístupu myslet. Rozhodně si myslím, že nenechává nic náhodě, o pacienty má starost a snaží se najít příčinu problémů. Vstřícný a ohleduplný.
host
Pan doktor je velmi dobrý člověk, je to člověk s vysokou odborností, s letitými zkušenostmi. Znám lidi, kteří jsou s ním velice spokojeni, ale bohužel své názory zde na internetu nezveřejní.
Vratislav
Dle mých osobních zkušeností velmi dobrý lékař s mnohaletou praxí na vysoké odborné úrovni.Při jednání s pacientem vstřícný,ochotný.
opravdu je to lékař na nic,svoje schopnosti má natolik vyvinuté že léčí za stolem.bolí mě v krku,no to j angina zde jsou atb.... to je jeho styl.Navíc při stěžování si na bolavá záda se tváří,jak strašně ho to obtěžuje.Sesřičky také střídá jako boty,nehledě na to že sestra musí vypadat a prezentovat ho.Nedoproučuji.
Dlouholetý pacient
Velice vtipný a vstřícný lékař s vysokou odbornou úrovní.